2015. december 9., szerda

Szerdai inspiráció #23

Azt hittem, hogy a zh-k tömkelege és a vizsgaidőszak miatt a karácsonyi hangulat nem fog megérkezni, csak kábé december huszonkettedikén. HÁT NEM. Gyönyörű a kivilágított város, a karácsonyi vásárban isteni finom dolgokat árulnak, így jutottam arra a felfedezésre, hogy a forralt boron túli téli italok (úgymint grog és forró apple cider) mennyivel jobbak, a TIK-ben álló karácsonyfa csodaszép, már volt hóesés is, és egyáltalán, nem volt semmi probléma a karácsonyi hangulattal. Az ajándékvásárlás nagyjából 95%-ban kész, szerintem ilyen jól még nem haladtam velük. Hétvégén pedig vettem magamnak szaloncukrot meg cuki karácsonyi zoknit a piacon, mert csak. =) Ami a tanulást illeti, a múlt héten kicsit kikészültem, most talán jobb a helyzet, de egyébként új technikát alkalmazok, mégpedig könyvtárban tanulok. Nagyon inspiráló környezet, mindenki tanul körülöttem, nincsenek elterelő tényezők, még akkor sem csinálok mást, mikor viszek magammal laptopot, szóval ez nekem nagyon bevált. Így esküszöm még várom is a könyvtárban tanulást. =D Bolond vagyok, tudom. Nézzük inkább a képeket. =D


Egy az egyben tökéletes!


Imádom ezt a részletet, ilyen fazonú szoknya kívánságlistás, csak nem velúrból, hanem farmerből.


Classy! 


Mindet ide nekem! Olyan nehéz ízléses téli-karácsonyi pulcsit találni... Tavaly majdnem vettem a Primarkban egy finoman giccseset, de inkább otthagytam, mert el nem tudtam képzelni, hogy én azt felveszem mondjuk iskolába. Idén viszont már találtam szépet, és remélem, a leárazásokon tovább bővíthetem a gyűjteményemet! Egyébként etéren (is) érdemes férfirészlegen körülnézni, a pasiknak sokszor ízlésesebb ruhákat gyártanak.


A karácsonyi zoknikkal az a jó, hogy elég olcsón is lehet találni, így alaposan betárazhatunk belőlük, és nekem mindig jó kedvem lesz a jópofa zokniktól.


Hópelyhes nude, gyönyörű. 


Nagyon szép ez a smink, ez az aranyló olívaszín igazán különleges, simán mehet karácsonyi buliba, szentestére. =)


Hópelyhes palacsintasütő, hát kell ennél jobb a téli reggelekre? 


Természetközeli, egyszerű karácsonyfa, de valahogy mégis olyan kedves, otthonos az összhatás. 


Úgy szeretem ilyenkor a feldíszített üzleteket! Sajnálom is, hogy idén Bécs kimarad.


Winter wonderland... Néha jó lenne megszökni minden elől egy ilyen kis házikóba. 


Hellobello!


Hát valahogy így =D

2 megjegyzés: