2015. október 16., péntek

Teszt - Avon Rúzsceruza

Az utóbbi időben szert tettem pár beauty újdonságra, nagy részüket a Glamour-napokon vettem (hétvégén érkezik a poszt!), de két új Avon termék is érkezett, egy szemhéjpúderpaletta és egy rúzsceruza. A palettával még kísérletezek, most a rúzsról lesz szó.


Tudjátok, hogy odavagyok az ajakkencékért, pláne, ha - számomra - új formulával, kivitelezéssel, árnyalattal rendelkeznek, ezért választottam ezt a rúzsceruzát, még sosem használtam ilyen terméket - annak ellenére, hogy jópár márka kínálatában megtalálható. Négy árnyalatban érhető el, én biztosra mentem és a Red Haute árnyalatot választottam. Lássuk, mik a tapasztalataim!


A csomagolás olyan, amit egy rúzsceruzától elvár az ember, semmi extra, műanyag, ami viszont szuper, hogy tekerős és nem hegyezős, így nem történik pazarlás. Az állaga keményebb, picit viaszos egy hagyományos rúzshoz képest, de ez egyáltalán nem nehezíti meg a felvitelt. Nem számítottam ilyen élénk pigmentáltságra, nagyon intenzív, hideg sötétvörös árnyalatról van szó, már egy húzással szépen lefedi az ajkakat. Azonnal beleszerettem a színébe, ha kategorizálnom kellene, inkább téli rúzsnak mondanám, mint őszinek, a hideg színárnyalat miatt. A tartóssága rendben van, nagyjából 3 óra után kezd el kopni, evés-ivást egész jól bírja.
Egyetlen negatívumot tapasztaltam: sajnos szárít. Ezt persze ajakápoló használatával ki lehet küszöbölni, de azt gondolom, a hideg időben ez különösen előnytelen tulajdonság.


Összességében nem rossz termékről van szó, a szín csodaszép és praktikus a kiszerelés, de nem tartom must have terméknek, különösen a szárító hatása miatt. A teljes ára 1398 Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése