2015. május 13., szerda

Szerdai inspiráció #12

Visszatért az inspirációs sorozat! Az utóbbi hetekben nem volt annyi időm Weheartiten keresgélni, de múlt csütörtöktől részben szabad vagyok, úgyhogy jöttem is egy képválogatással. A héten elkezdtünk dolgozni, mostanában ez tölti ki a napjaimat, de a szórakozásnak is időt kell szakítani ugye, szóval több buli is van kilátásban az elkövetkezendő hetekre. Ezek mellett pedig dolgozom a tételeken, nem unatkozom, az biztos! =D Már teljesen nyári hangulatom van, és őszintén szólva nagyon élvezem.


Ez a szett tökéletes a mostani meleg-de-még-nem-annyira időre. A magas derekú csipkesort több éve népszerű darab, rajtam ezer százalék, hogy nem állna jól, de másokon, szép outfitekben nagyon tetszik. 


A romantikus, lányos ruha és a motoros jellegű csizma egészen merész, vagány összképet ad, nekem erről a szettről Aria jutott eszembe a Pretty Little Liarsből.


Gyönyörű hímzett tunika forró nyári napokra, saruval, nyaralásra vagy esti programokhoz... 


Modern konyha a retro berendezésű lakásban? Jöhet! Otthonos, fiatalos, laza összkép, imádom!


A fémszálas manikűr egyre népszerűbb, nekem általában az arany tetszik, de ebben a színösszeállításban az ezüst a telitalálat. Elegáns, kifinomult, de mégsem szokványos, nagyon tetszik!


Ez már inkább nyáriasabb, mint az előző manikűr! A barack - türkiz színpár arannyal fűszerezve igazán szép összképet ad, lebarnult bőrrel különösen jól mutat.


Az úgy volt, hogy egyik nap megnéztük a tévében a Bosszúállókat... Aztán vasárnap moziban a Bosszúállók 2-t... Szuper volt, még sosem láttam ilyen jól kivitelezett 3D-t, az egész film magába szippantott. Hétfő este pedig gondoltam egyet, és megnéztem a Thor-t... És így történt, hogy Chris Hemsworth besorakozott a többi crush-omhoz. Így megy ez, kérem szépen.


Olyan kifinomult és nőies ez a konty,  csodálatos...


Minden jóval megpakolt zabkása, tökéletes napindító nyáron is! Nagyszemű zabból jobban szeretem elkészíteni, darabosabb lesz a végeredmény, és valamivel kiadósabbnak hat - apró szeművel nekem már túl folyós. De a kettő keverve is szuper!


Apró ékszer, napszemüveg, finom parfüm - egyszerű kiegészítők, mégis olyan sokat adnak a megjelenéshez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése