2015. január 8., csütörtök

NOTD - Flormar 418Az egyik barátnőm már jó ideje zselélakkozást csináltat otthoni manikűrözés helyett, viszont az évek során felhalmozódott nagyon sok körömlakkja, amiket már nem használ. Mikor szilveszterkor készülődtünk az estére, gondolt rám és kipakolta őket, mondván, válogassak, ami tetszik, vihetem. =) Köztük volt ez a különleges Flormar lakk is, a mai poszt főszereplője.
Sajnos neve nincs, csak száma, az árnyalat összetett, az alap sötét lilásszürke apró lila csillámokkal, amik csodás lilás fényt kölcsönöznek a manikűrnek. Az ecsete vékony, szépen lehet vele dolgozni, a lakk állaga nem túl sűrű, de nem is túl híg, két rétegben már nagyon szépen fed, a száradási időt átlagosnak mondanám. A tartósságot eddig jónak ítélem, a képeken a négynapos állapotokat láthatjátok, de most, az ötödik napon is nagyon minimális kopás vehető észre a körömvégeken, a fénye megmaradt és lepattogzást sem tapasztaltam.
Eddig semleges volt számomra a Flormar márka, de a pozitív csalódás megerősített, hogy ha adódik alkalmam, bátran nézzek körül a pultjuknál.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése