2014. szeptember 22., hétfő

Teszt - NYC HD Color Quattro Eye Shadow

Mivel újra lelkesedem a sminkelés iránt, nemrég megleptem magam ezzel a kis NYC quattróval. Egy ideje már kinéztem magamnak, nagyon tetszettek a színei, gondoltam, őszre szuperek lesznek ezek a zöldes árnyalatok. Lássuk, hogy vált be!


A csomagolás szerintem nem túl szép, cserébe strapabírónak tűnő, jól záródó műanyag, átlátszó tetővel, hátulján az árnyalat nevével, ez a 793 Fashion Bootcamp.


A festétek keményebb állagúak, kicsit porolnak, de szépen felvihetőek és satírozhatóak, nem nehéz dolgozni velük. Szép, meleg fényűek, a legsötétebb árnyalat pedig csillámos. Négy, egymással harmonizáló színt tartalmaz: krémes fehér kiemelő, fűzöld, gyönyörű barack, és különleges, arany csillámos szürkészöld. A pigmentáltsággal sajnos csak közepesen vagyok elégedett, a fehérnek inkább csak fénye van, a sötétzöld pedig használat közben mintha elvesztené a csillámait.


Nappali és esti smink készítésére egyaránt alkalmas, többféle verzióban kipróbáltam (az egyiket nemsokára láthatjátok a blogon is), a kedvenc színem egyértelműen a barack. Alapszínnek tűnik, de mégis van benne egy kis plusz, barnával párosítva gyors, egyszerű nappali smink készíthető vele. Egyik este mind a négy színt használtam a füstös szemsminkemnek, néha jólesik a változatosság a megszokott szürke-fekete árnyalatok után. Ha minden jól megy, hamarosan láthattok is vele sminket a blogon!

Összességében nem bánom, hogy megvettem, főleg, mert a felére le volt értékelve, de nyújthatna jobb teljesítményt is. Ha 5-ös skálán pontoznom kéne, 3,5-öt adnék neki.

2 megjegyzés:

  1. Vannak az NYC-nek csodás kis palettái de azok persze nálunk nem kaphatóak. :D Ez nekem olyan semmilyen.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a lila verzió van meg, de ez a zöldes is tetszik! :)

    VálaszTörlés