2014. augusztus 5., kedd

Ajánló - HVG Extra A nő

Bizonyos időközönként írogatok a blogra magazinokról is, de azt hiszem, a mai poszt tárgya minden szempontból különbözik az eddigiektől. Sokan nem tartják megfelelő színvonalúnak a magyar női magazinok kínálatát, sokallják a reklámot, keveslik az igazán tartalmas cikkeket és egyéb írásokat. Ezért a HVG Extra ezen kiadványa hiánypótló a piacon: érdekes magazin nőkről, nem csak nőknek.


A címből adódóan minden cikk a nőkhöz kapcsolódik valamilyen módon: hírességek mesélnek, olvashatunk élettörténetekről, a szépségideál változásáról, munka vs magánélet kérdéskörről, vagy az otthonteremtési szerepekről. Ez teszi igazán sokszínűvé a magazint: megfér egymás mellett a parfümválasztási szokásokról és az átalakuló női szerepekről, sztereotípiákról szóló cikk. Ezek a témák bármelyik női magazinban felbukkannak időről időre, de itt a szerzők kicsit más oldalról, sokkal mélyebbre ásva közelítették meg őket, így elgondolkodtató, tartalmas írások kerültek a lap hasábjaira.

Bátran ajánlom mindenkinek, azoknak is, akik korábban csalódtak női magazinban! Az ára teljesen átlagos, 890 Ft, a legtöbb színes magazin ilyesmi áron fut. Még nem olvastam ki teljesen, de úgy gondoltam, rögtön megér egy posztot. Remélem, lesz folytatás!

2 megjegyzés: