2014. május 31., szombat

Outfit - I Don't Wanna Miss A Thing


A maxiszoknya és a maxiruha viselésének gondolata régóta birizgálja a fantáziámat. Egyrészt szerintem nagyon nőiesek, elegánsak, és kifinomultak, másrészt sajnos könnyen előnytelenné tudnak válni. Jó ideje divatban vannak, és mivel nyáron sokan szívesebben kapnak fel egy könnyű, szellős ruhát, biztos vagyok benne, hogy még sokáig maradnak a köztudatban.
Ezt a szoknyát tavaly találtam a szekrényben, volt is rajtam párszor, de a blogra nem került fel egész mostanáig. Az anyaga nagyon szuper lenvászon, a nagy melegben igazi áldás ez az anyag, ilyen nadrágom is van. A színe miatt statement darab, ezért érdemes semleges színű, egyszerű holmikkal párosítani. A sima, fehér póló mindenhez passzol, a saru pedig laza összhatást kölcsönöz. Arany ékszeret viseltem hozzá, és rövid, fekete bőrdzsekivel dobtam fel a szettet.
Érdekes érzés ilyen hosszú szoknyát viselni, általában térdig vagy térd fölé érőt szoktam választani, de kifejezetten tetszik! Mivel elég alacsony vagyok, tudom, hogy nehéz feladat lesz, de idén nyárra szeretnék egy maxiruhát is, mondjuk, bézs vagy korall színben.


2 megjegyzés:

  1. De jó szett, most én is kedvet kaptam egy maxiruhához, tényleg szuper hasznosak a melegben. :) Csak miután én sem vagyok a legmagasabb.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem még azzal is vannak problémáim, hogy ami hosszra jó lenne, a felsőtestemre tuti kicsi. =D de csak találok valami királyat.=)

      Törlés