2014. május 1., csütörtök

Outfit - Ballagás

Tegnap ballagott a legjobb barátnőm! Rendkívül fura érzés volt nézni az eseményt, pedig ez a harmadik ballagása, amit látok =) (ovis, általános iskolás, és most a gimnáziumi). Főleg, hogy jövő ilyenkor én fogok ballagni... Az elmúlt pár napban sokat gondolkoztam, mit kaphatna ajándékba, mivel valami maradandót szerettem volna adni. Végül egy nagyon szép szakácskönyvet kapott, szerintem jó választás az új kezdetekhez.=)


Ami az outfitemet illeti, természetesen kiöltöztem, de nem akartam feltűnő szettet, nem a vendégeken van ilyenkor a lényeg. Monokróm összeállítást választottam, a fekete-fehérrel nem lehet mellélőni, de kevés feketével és sok fehérrel mégsem lesz kötelező iskolai ünneplős az összhatás. A blézer két éves Primark, a blúz mostani H&M, a szoknyát igazság szerint találtam a szekrényben, valakitől örökölhettem, a cipő tavalyi Mango, a táska pedig téli H&M.


2 megjegyzés:

 1. Az a magassarkú csodás! :)
  A szoknya viszont szerintem nem a legelőnyösebb hossz neked, egy picit rövidebb jobban állna. Valamint a blúz is picit fura szerintem, lehet hogy egy jobb melltartó kellett volna alá.
  A fülbevalód viszont nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!=) A szoknyával kapcsolatban igazad van, lehet levágatom, mert egyébként nagyon tetszik.=)

   Törlés