2014. április 14., hétfő

Outfit - Farewell Party


A hétvégén sikerült kipihennem az előző napok fáradalmait, már csak a holnapi német osztályozó választ el a majdnem egy hétnyi pihenéstől: jön a tavaszi szünet! Addig is megmutatom a csütörtöki búcsúesti szettemet.
Karácsonykor már viseltem ezt a ruhát, nagyon szeretem, ezúttal nagy nyaklánccal és balerinacipővel tettem picit lazábbá az összképet. A fotózással nagy szerencsénk volt, ugyanis amint bejöttünk, elkezdett szakadni az eső, mintha dézsából öntötték volna, de estére már elállt, amikor a városban voltunk. A búcsúestet a suliban kezdtünk, német és magyar részről különféle műsorok voltak, valamint állóbüfé sok-sok finomsággal. Ezután bementünk a városba megmutatni a németeknek a pezsgő, hamisítatlan, győri, csütörtök esti életet, tetszett nekik.=D Beültünk ide-oda, vízipipáztunk, nagyon jól éreztük magunkat.=)
Az egész hétről szerintem csak a szünetben érkezik bejegyzés, mert egyrészt rengeteg feldolgozásra váró képem van, másoktól is el kell kérnem néhány fotót, másrészt annyi mondanivalóm van vele kapcsolatban, hogy muszáj picit rendszereznem a gondolataimat.

Ruha: Forever21
Nyaklánc: H&M
Cipő: Tamaris

3 megjegyzés: