2014. február 11., kedd

Teszt - Avon Foot Works Beautiful Ginger&White Tea termékcsalád

Őszintén szólva nem tudtam, hogy érdemes-e megírnom ezt a posztot, ugyanis a szettet még novemberben rendeltem és valamiért azt hittem, hogy limitált. De megnéztem az Avon honlapján, és még kapható, úgyhogy nincs akadály!
Még novemberben rendeltem a lábradírból, lábpakolásból és lábkrémből álló szettet, akkoriban a hármat együtt kedvezményes áron lehetett megvásárolni. Néhány jó lábápoló termék csodákat tehet, nekem ezek beváltak!


A csomagolásuk hasonló, egyszerű tubosos kiszerelésűek, a radíré átlátszó. Az illatuk nagyon finom, fanyar gyömbéres, én szeretem. A krémet naponta, a többit három-négynaponta használom.
A radír nagyon finom szemcséket tartalmaz, nedves bőrre szoktam felvinni, hamar felhabosodik, olyasmi, mint egy szemcsés tusfürdők. Gyengéden, de hatékonyan tisztít és radíroz, érezhetőbben puhább lesz tőle a bőröm.
A pakolás állaga nekem már túl folyós ahhoz képest, hogy pakolás, a sűrűbb, tömörebb állagúakat jobban szeretem. Általában a keményebb részekre kenem fel és öt percig hagyom rajt. A leírás szerint teljes száradásig kell fent hagyni, ennyi idő alatt picit megszilárdul, mivel elég folyós, ennél sokkal hosszabb idő alatt száradna meg teljesen. Ettől függetlenül úgy veszem észre, hogy hatékony. Muszáj megjegyeznem, hogy a lemosása tovább tart, mint egy átlagos pakolásé, ugyanis befogja a bőrt sárgára.
A krém sárgásfehér, zsírosabb kézkrém állagú, ha nem felejtem el, minden nap használom lefekvés előtt. Az egész lábfejemet átmasszírozom vele, lassan szívódik be, ezért ajánlatos zoknit húzni és abban aludni.


Összességében teljesen elégedett vagyok velük, érezhetően puhább lett a bőröm, az illatukat is szeretem, nekem beváltak. Az Avon honlapja szerint most 600 Ft-ba kerül mindegyik, szerintem érdemes kipróbálni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése