2014. január 29., szerda

Januári kedvencek

Az év első hónapja jórészt tanulással és nagy mennyiségű olvasással telt, ünnepeltünk szülinapot, vadásztam szuper dolgokat a leárazásokon, jól telt ez az időszak.=) A kedvences posztok maradnak 2014-ben is, nekem is érdekes összeszedni őket, remélem, ti is találtok hasznos információkat.


A téli leárazásokról nem született haul poszt, ami érdekesebb, azt úgyis megmutatom outfitben. De emellett a gyönyörű Promod ruha mellett nem tudok elmenni szó nélkül, Instagramon már mutattam. Azonnal megfogott a gyönyörű, lilás-bordós színe, a selymes anyaga és a csodaszép, gyöngyös-csipkés díszítés. Az őszi/téli szezonban a kifutók egyik slágere volt a könnyed, hálóingszerű ruha oversize kabáttal, ez is hasonló. Ráadásul nagyon olcsón jutottam hozzá, 3000 Ft-ba került 13000 Ft helyett. Ha minden jól megy, nemsokára fel is tudom avatni színházba.=)
Telefonos kép, mert ezen a legélethűbb a szín
Újra elővettem a Sleek Storm palettát, sokáig nem használtam, mostanában azonban ismét egyre többször nyúlok utána reggelente. Még mindig szuper minőségű és jól kihasználható terméknek tartom, egyre jobban érik a gondolat, hogy a Garden of Edent is megrendeljem.


Nem vagyok biztos benne, hogy ezt a Catrice Prime and Fine highlightert lehet-e még kapni, én még 2012 őszén kaptam tesztelésre az akkori bloggertalálkozón. Azóta használom, csodálatos rose gold fényű highlighter, ahogy nézem, körülbelül örökre elég.=D


Végre-végre sikerült megvennem az Essence Hey, nude! homoklakkját, majd megmutatom élesben is. Az ANNY You look amazing számomra a tökéletes nude lakk, ezt szerettem a legjobban januárban. Az Essence kiárusítja a Stay Matt lip cream - eket, a 04 Silky Red-re csaptam le, nagyon szép finisű, élénk piros. Mert piros ajaktermékből sosem elég...


A legeslegnagyobb kedvenc egyértelműen a Kindle. Mérföldekkel többet olvasok, mióta megvan, hétvégén jön az újabb könyves poszt, összejött jó adag megint, az elsőt itt nézhetitek meg. A kedvenc könyveim januárban A Gyűrű Szövetsége és a Futótűz voltak. Ez utóbbiból nekem a film komoly csalódás volt a könyvhöz képest.=/ Szerintem sok minden nem volt egyértelmű annak, aki nem olvasta, összecsapottnak éreztem. Ha már itt tartunk, hétvégén megnéztük A Gyűrű Szövetsége bővített verzióját, az viszont nagyon király volt.=)


Végül, de nem utolsó sorban a XHIT Daily csatorna, amiről nemrég írtam. Változatlanul imádom, sok videót kipróbáltam már. Ma pihenőnapot tartok, de már állítom össze a holnapi edzéstervet.

2 megjegyzés:

  1. Jól látom, hogy fogytál? Nagyon csini vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap is mondták, úgyhogy valószínűleg!=D Köszönöm!=)

      Törlés