2013. november 25., hétfő

TESZT - Essence longlasting ajakrúzs

Az Essence termékek közül a leggyengébb láncszemnek mindig a rúzsokat tartottam, valahogy sehogy nem voltak az igaziak, mind külső, mind teljesítmény tekintetében. Mint rúzsfüggő nagyon megörültem, mikor az őszi szortimentfrissítéssel egy új termékcsalád került a polcokra. A külcsín is sokkal profibb az előzőnél, a színválaszték ugyan kisebb (10 árnyalat kapható), de azok mind nagyszerűek. Ebből egyet teszteltem élesben, amit a bloggertalin kaptam.


A matt, fekete csomagolás a Rimmel Kate Moss rúzsokra emlékeztet, nagyon tetszik. A kis sáv megegyezik a rúzs színével. A rúzsba bevésett embléma is szuper ötlet, az egész termék nagyon jól néz ki.

Az én színem a 02 All you need is red, eszméletlenül örültem, mikor megláttam, tudjátok, mennyire szeretem a piros rúzst. Ez egy karácsonyos árnyalat, picit meleg tónusú, igazi piros szín. Az állaga kellően krémes, könnyű a felvitel, ugyanakkor kellően tartós, 2-3 órát bír ivással, de nem olyan tartós, mint mondjuk a hasonló árkategóriájú NYC darab. A tegnapi outfit posztban is ez van rajtam.


Összességében szerintem nagyon jól sikerült darab, a többi színre is érdemes egy pillantást vetni! 750 Ft-ba kerülnek, az ár-érték arány teljesen jó. Nagyon örülök, hogy az Essence fejleszti azokat a termékeit, amik eddig kevésbé jól teljesítettek!

1 megjegyzés:

  1. Nekem a pink színű Color Chrus van meg és imádom! Korábban nem tetszettek az Essence rúzsai, de most már igen. :)

    VálaszTörlés