2013. augusztus 11., vasárnap

Újdonságok a hétről


A héten, annak ellenére, hogy sokat nem terveztem, sikerült vásárolnom néhány dolgot, ezeket mutatom most meg Nektek. Az első ez a könyv, amit már hónapok óta szerettem volna elolvasni. Sajnos az Ulpius-házban nem lehetett kapni, a honlapon is sokáig csak előrendelhető volt, a múlt héten lehetett végre megrendelni, amit gyorsan meg is tettem. 30% kedvezmény is volt rá, már elkezdtem olvasni, a nyaraláson szerintem be is fejezem, akkor majd írok róla.


A telitalpú szandálomtól könnyes búcsút kellett vennem Milánóban, mert nem fért be a bőröndbe és szegény elég gyatra állapotban volt már, jobbnak láttam kidobni. Kerestem pótlékot utána, de nem találtam megfelelőt. Aztán elkísértem egy rég nem látott barátnőmet vásárolni, betértünk a Deichmannba, ahol örömmel láttam, hogy a régóta kinézett szandált leárazták! A Halle Berry kollekcióból való, most 3000 Ft, ami egy valódi bőr szandálért szuper ár, érdemes lecsapni rá!


Újabb lábbeli... A sarum is lassan a végét járja, így kihasználtuk a hétvégi vásárt a városban, onnan kaptam ezt a bőrsarut. Eddig idegenkedtem a lábujjközes megoldástól, de ez nagyon megtetszett és az ára is baráti volt.


Tegnap pedig a Claire'sbe tévedtem be, ahol már voltam többször is, de nem fogott meg semmi. Egészen mostanáig. Nagyon tetszettek másokon a szemes aranyláncok, de sosem találtam nekem valót: általában az volt a problémám, hogy túl nagyok a szemek. Mikor ezt megláttam, azonnal tudtam, megvan a tökéletes! Megfelelő hosszúságú, a szemek jó méretűek, imádom!

4 megjegyzés: