2013. július 6., szombat

Már csak egy nap...

...és álmaim városában leszek! Az utóbbi héten a blogra nem igazán jutott időm, elutaztunk a családdal-barátokkal bár napra a Balatonra még pihenni kicsit a nagy kaland előtt. Az elmúlt pár napban csak ekörül forogtak a gondolataim, csomagoltam (újra=D), vásároltunk még ezt-azt, kihasználva a leárazásokat, térképeket nyomtattunk, zenéket töltöttem le, szóval készülök ezerrel.=)

Akartam csinálni csomagolós posztot, de a végeredmény nem lett annyira mutogatnivaló, habár minden belefért a bőröndbe és a súlyhatárban is bőven benne vagyok! Egyébként ugyanazt az elvet követtem, mint ITT. Kiegészítésként még annyi, hogy csomagoláskor kincset érnek a visszazárható műanyag zacskók, többek között kábelekkel és ékszerekkel töltöttem meg egyet-egyet. Persze a legjobbkor kezdtem el olvasni a Trónok harcát, ami egyébként zseniális és nagyon tetszik, de sajnos a maga több, mint 800 oldalával nem utazásra tervezték, itthon kell hagynom. Annyi baj legyen, úgyis akartam könyveket venni.=P
Elvileg van internet a szálláson, úgyhogy nem fognak elmaradni a rendszeres frissítések. Nem tudom, mennyire szeretitek a fotónapló témájú bejegyzéseket, ilyen még nem volt, de most be fogom pótolni a lemaradást. Outfit posztokat nagyon szeretnék, valószínűleg megkérek valakit a csoportból, hogy készítsen rólam képeket. Apropó, néhány napja kaptam egy bővebb szárú, elegánsabb, lenvászon nadrágot a Mangoból, nyárra nagyon hasznos és csinos darab, de majd posztban megmutatom.
Ma elkezdődtek a leárazások Olaszországban is, remélem, nekem is marad valami, mire eljutok a vásárlásig.=D Azt még ki kell találnom, hogy fogok belepasszírozni mindent a bőröndbe visszafelé, de majd megoldom.

A hét elején volt egy kis pánikrohamom ("úristenténylegmegyekjajmileszvelem"), de már csak annyira izgulok, amennyire kell. Végülis az egyik osztálytársam egy évvel fiatalabb volt, mint én most, mikor elment Ausztráliába két átszállással, egy évre. Én "csak" Milánóig megyek, közvetlen járattal három hétre. Sokkal barátságosabb.=) Múlt héten írtam már a vendéglátó néninek, aznap vissza is írt, szóval biztosan rendes.=) A legkíváncsibb még mindig a leendő csoporttársaimra vagyok, a program nemzetközi, nagyon vegyes társaságra számítok.

Kicsit csapongó lett, de mindenképp szerettem volna még egyet posztolni utazás előtt.=) Puszillak titeket!

2 megjegyzés: