2013. június 18., kedd

Válts Bloglovin'-ra!

A Google Reader június végén megszűnik, de nem kell aggódni, a kedvenc blogjaidat továbbra is tudod majd követni, mégpedig a Bloglovin'-nal! Hasonló elven működik, mint a reader: összegyűjti a bejegyzéseket, amiket egymás után lapozva lehet elolvasni.

A regisztráció egyszerű, sőt, a Google Reader megszűnése miatt fel is ajánlja, hogy szinkronizálhatod azokat a blogokat, amikre feliratkoztál. A kezdőlapon az olvasatlan posztokat jeleníti meg elsőként időrendi sorrendben (a legutolsó kerül előre), amit már elolvastál, az beszürkül. A bejegyzéseket lehet lájkolni, a lájkok alapján minden nap kialakul egy sorrend az egyes kategóriákban, amiket a Popular posts menüpontban lehet megnézni, a legtöbb követővel rendelkező blogokat pedig, szintén kategóriákra bontva a Top blogs menüpontban találod.

Ha rákattintasz egy posztra, ez az ablak ugrik fel. A felső menüsorban tudsz lépkedni a posztok között, tudod lájkolni őket a szívecske gombbal és megosztani őket különféle platformokon.

Hónapok óta használom és nagyon megszerettem, leegyszerűsítette számomra a blogolvasást és néhány új blogot is felvettem az olvasómba. Van telefonos appjuk is, iPhone-ra és Androidra egyaránt, nekem az androidos van meg, arról tudok nyilatkozni.=) Teljesen mobilkompatibilissé teszi az adott posztot, megfelelő méretben, egyszerű fehér háttérrel mutatja a szöveget és a képet is. Hátránya, hogy a kommentek ebben a formában nem jelennek meg.

A blog oldalsávjába is kitettem egy követőgombot, ha eddig nem tettétek, kövessetek a Bloglovin'-on!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése