2013. június 27., csütörtök

Inspiráció - Repülés

Nagyon örülök, hogy tetszett nektek az előző poszt, jó volt olvasni a tapasztalataitokat. Az utazós sorozatot egy outfit inspirációs poszttal folytatnám. Három szettet készítettem különböző stílusokban, a jelszó mindegyiknél a kényelem volt.

Basics to fly

Szeretek leggings-tunika párosban utazni, kényelmes, ugyanakkor megfelelő darabokkal csinos. 12 órát buszoztam ilyen jellegű szettben, nem is találhattam volna ki jobbat. A balettcipő az ellenőrzéseknél hasznos, nem kell sokat bajlódni a cipőlevétellel. Ugyanezen célból tettem mindössze egy órát a szetthez kiegészítőnek. A farmerdzseki pedig azon kívül, hogy véd a légkondi ellen, öltöztet, összeszedettebb lesz tőle az outfit.
Sporty&comfy

Ezt a szettet hosszú repülőutakra terveztem, az alapja a nagy, kapucnis pulcsi, amibe akár be is takarózhatunk. Semmi kiegészítő vagy izgalmas szín, de úgy gondolom, ilyen esetben a kényelem a legfontosabb.
Meeting after arriving

Ez pedig az én repülős szettem, valami hasonlóban fogok utazni.=) Olyan alkalmakra ajánlom, amikor leszállás után rögtön prezentálni kell magad (esetemben a vendéglátómnak). A fehér póló-farmer-blézer-balerina mindig bevethető, kényelmes és csinos kombináció. A blézerben utazás azért is jó, mert az általában sok helyet foglal, mehet más a bőröndbe helyette. Az óra mellé még egy gyűrűt is tettem, ez az egyik legkönnyebben levehető ékszer.

Ti miben szerettek utazni?

1 megjegyzés: