2013. május 1., szerda

Áprilisi kedvencek

Az április mozgalmas hónap volt, gyorsan elrepült, el sem hiszem, hogy ilyen gyorsan közeledik a tanév vége! Sokaknál olvastam, hogy hiányolták az igazi tavaszt, ezzel egy kicsit egyet is értek, de nekem már annyira elegem volt a télből, hogy nem is bánom igazán. Lássuk, miket szerettem ebben a hónapban!

A sminktermékek között jópár újdonság található. A Glamour-napokon szereztem be a Maybelline zselés tusát, mióta megvan, csak ezt használom, ha szemhéjtusra van szükségem, a héten jön róla részletes beszámoló. Az új NYC rúzsokat már mutattam korábban, leginkább a Traffic Jamet kedveltem meg, meleg tónusú, nyári piros szín. Az Artdeco szemhéjalapozó szintén Glamour-napos szerzemény, ez a második tégelyem belőle. Kísérleteztem több szemhéjalapozóval is, de az itthon elérhetőek közül ez vált be a legjobban.


A körömlakkok közül nehezen tudtam választani, de végül sikerült, mégpedig a Max Factor Glossfinity 10 Snow White árnyalatát. Két három rétegben fed igazán, gyorsan szárad, nyárra pedig minden jöhet, ami fehér! Most matt fedőlakkal viselem.

Hoztam egy arcápolási terméket is, a Balea Young Soft&Care sminklemosó kendőt. Árban és teljesítményben is ugyanolyan, mint "felnőtt" Balea társa, a fincsi, gyümölcsös illata miatt azonban sokkal jobban szeretem.

A kedvenc ruhadarabom a hónapban számomra is meglepő.  Egy szűk, meggypiros, magas derekú, nyári maxiszoknyát választottam, ami a szekrény mélyéről került elő. Sosem gondoltam, hogy én valaha maxiszoknyát fogok hordani, erre tessék! Már volt rajtam, ujjatlan blúzzal és hegyes orrú cipővel és alig várom, hogy a blogon is megmutassam.

Random kedvenceket csak néhányat tudok mondani, inkább felsorolásszerűen: eper, kalács, csokis-diós keksz, pudingos-lekváros piskótatorta, grillezés a kertben, Várjátékok, Glamour-napok, Méhes György - Gina c. könyve, kertben napozás... Jól telt az április!=)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése