2013. március 29., péntek

Márciusi kedvencek

A februári kedvences poszt kimaradt, mert gyakorlatilag ugyanazt írhattam volna, mint januárban. Viszont márciusban kipróbáltam pár új terméket, el is használtam néhányat. Már a tavasz is érkezőben van újra, remélem, a szünet után ismét balerinacipőt vehetek fel az iskolába.

Kedvenc parfüm
A legutóbbi tag posztban látott Puma parfümöt használtam leginkább. Friss, virágos illat, szívesen fújtam magamra reggelente.

Kedvenc smink
Az Essence Stay Matt Lip Cream-je aratott nálam, sokszor használtam. Bármilyen sminkhez tökéletes, gyönyörű a színe. Elhasználtam továbbá ezt a Maybelline szempillaspirált, ami az all-time kedvencem. Most van elég spirálom, úgyhogy biztosan nem veszem újra egy ideig.

Kedvenc arcápolási termék
A BB krémet ide sorolom inkább, mint a sminkekhez. Nagyon megszerettem a Helia-D BB krémjét, kellő fedést és hidratálást biztosít, valamint elég tartós is. Bővebben itt írtam róla.

Kedvenc körömlakk
Az egyik Rossmann akciós kosárkájában találtam ezt a szép, menta színű lakkot, pontos neve Essence Show Your Feet 13 iced mint frappé. Mindössze 99 Ft-ba került, bőségesen megérte. Két rétegben szép a fedése, jó a textúrája. Habár eredetileg lábra való, teljesen nyugodtan lehet kézre is használni.

Kedvenc ruhadarab
A farmerdzsekim, egyelőre blézer helyett hordtam, de alig várom, hogy magában is viselhessem. Nem hoztam fotót a rózsaszín farmeremről, de az a másik kedvencem, outfit is volt már vele, sokat volt rajtam márciusban.

Kedvenc kiegészítő
Két ékszert hoztam, az egyik az arany Paidu óra, amit szinte minden nap viseltem, mióta megvan. A másik egy statement nyaklánc, egy Facebook-os webshopból rendeltem. Imádom, szerintem gyönyörű, egy baj van vele, hogy túl hosszú a lánca, de ezt szerintem meg tudom oldani.

Kedvenc sorozat
Once Upon a Time, egyértelmű. Rég láttam ennyire jó sorozatot, mindjárt nézek néhány újabb részt is.=)

Kedvenc film
Volt nemrég Az ördög Pradát visel a tévében, ezért ezt választottam. Szerintem az egyik legjobb film a világon, és nem csak a divat miatt. Ha valaki még nem látta, kötelező megnézni, mert érdemes!

Kedvenc könyv
Épp újraolvasom az Őrült divatvilágot, erről nyáron írtam bővebben. Még mindig ugyanazt tudom elmondani róla. Mostanában érdekelnek a divattal kapcsolatos regények, úgyhogy ha tudtok jót, ne tartsátok magatokban! Ezután a Divatdiktátorokat szeretném elolvasni, szerencsére a Glamour-napokon az Ulpius-házba is lesz kedvezmény, akkor szeretném megvenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése