2012. augusztus 20., hétfő

Így viseld - peplum

A peplum idén tavasszal jött divatba, és az új szezonra is masszívan tartja magát, egyedül a színe változott meg: a neon-, és pasztellszínek helyett most sötét, mély színű ruhákon van. Mutatós, feldob egy egyszerű felsőt vagy ruhát, de alaposan meg kell válogatni, ki és mivel viseli.
Kate Middleton peplumban
A peplum egy nagy fodor a felsők alján vagy a szoknya derékrészén. Mivel szélesíti a csípőt, a vékony alkatú lányoknak ajánlott, ugyanis nőiessé teszi az alakot. Nekik bármilyen fajtájú, színű peplumos darab jól áll, akár neon, akár pasztell, akár nagy, széles, fodros forma, akár egy kicsit finomabb verzió. Ugyanakkor nem csak nekik kedvez a trend. A nem szétterülő, kisebb fodros a széles(ebb) csípőjű lányoknak is jól állhat, az a lényeg, hogy a szín legyen sötét és ne túl élénk, pasztell semmiképp sem. A körte alkatúaknak viszont egyértelműen tiltólistás darab minden, amin peplum található.
A legkihasználhatóbb szerintem egy fekete, enyhe peplumos szoknya vagy felső, amik szinte mindenkinek jól állnak. Lehet őket kombinálni az ősz színeivel, pasztellel, különféle kiegészítőkkel, ami csak tetszik.

Az alábbiakban mutatok néhány szettet, még nyár végére és őszre egyaránt. Valószínűleg szeptemberben is jó idő lesz, ezért a nyáriak simán bevethetők akkor is!
Go brunettes!

See you at the mall!

Girls' night out

Autumn is waiting for you

Meeting monday

Little red dress


Nekem nagyon tetszik ez a trend, de sajnos még nem találtam meg az igazit.
Ti szeretitek a peplumot?
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése