2012. augusztus 6., hétfő

Aden szemceruza

Sok blogon olvastam tesztet az Aden szemceruzákról, különösen a feketét dicsérték sokan. Újabban egyre többször használok fekete szemceruzát a sminkekhez, főleg vízvonalra, úgyhogy azt gondoltam, adok neki egy esélyt.


A külseje szép, a kupak jól záródik, és az egésznek faillata van. Szemceruzáknál amúgy nem szokott érdekelni a külső, főleg ilyen faragósoknál, úgyis elfaragom.=D

A ceruzával lehet vékony és vastag vonalat is húzni, nagyon puha, könnyen satírozható. Ez lehet pozitív és negatív is, nálam pozitív, mert klasszul megy a füstös szemekhez. Nálam mindig a tusvonal a határozott, a ceruza pedig maszatolt, ezért szeretem. A színe igazi szénfekete, valamint matt.
Vízvonal, a kényes téma... Nos, sokaknál olvastam, hogy egész napokat bír ki, nekem sajnos max 2-3 órát, onnantól elfolyik, de tény, hogy tartósabb, mint az általam eddig próbált szemceruzák. Kezdem azt hinni, hogy az én vízvonalammal van a baj.=D

Összességében egész jó kis termék, élénk színnel, közepes tartóssággal, baráti árral, aki szereti a szemceruzákat, érdemes kipróbálnia, 600 Ft-ért vettem egyébként. Annyira nem tartom kiemelkedően jónak, de korrekt szemceruza, és szívesen használom. Létezik több színben is, egy barnát szeretnék még.

Ti próbáltátok már ezt a szemceruzát? Mi a véleményetek róla?
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése