2012. július 30., hétfő

2012/13-as trendkörkép - Michael Kors

Ezzel a poszttal egy sorozatot indítok, amelyben bemutatom Nektek az új trendeket, kollekciókat. Első körben néhány konkrét márka kollekciójáról olvashattok egy rövid beszámolót, majd egy körképet a szezon trendjeiről, végül kiválasztom azokat a darabokat, amik úgymond kötelező beszerzések lesznek őszre, és hogy ezeket mivel, hogyan lehet viselni. Remélem, tetszeni fog!=)
Első alanynak a Michael Kors-t választottam.Igazi téli kollekció, aminek egyes darabjaihoz forrócsokit, forralt bort és laza téli estéket, másokhoz karácsonyi bulit képzelek el. A különlegessége nem a szabásvonalakban, extra mintákban vagy díszítésekben, hanem az anyagok párosításában rejlik
Előfordul mindenféle anyag, amit csak télen és ősszel hordani lehet: szövet, tweed, szőrme, bőr, pamut, áttetsző organza, különféle csillogó részletek. A kombinálásukban nincs szabály, hogy nincs szabály: mehet bármi bármivel! Csodás párost alkot az oversized kötött pulcsi a csillogó szoknyával, a hosszú, kockás, kémiatanárnős szoknya dögös, fekete bőrfelsővel. Mindenki megtalálhatja az alkatára, kedvére való párosítást.
Hogy teljesen ez kerüljön előtérbe, a színek egyszerűek, a piros, a fekete, a fehér, a barnás árnyalatok és a szürke dominál, és a szabásvonalak sem bonyolultak. Fontos jellemzők még a derékvonal kiemelése, és a nagy darab bundák, kabátok, ezek hidegben praktikusak, de kevés embernek állnak jól.
Az esti viseletek metálszínben vagy sima feketében pompáznak, és természetesen csillognak. A kedvencem lentebb látható, egy 20-as évek stílusú, ejtett derekú ruha
Végül pedig egy kis ízelítő a kedvenceimmel:Hogy tetszik nektek?
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése