2012. március 8., csütörtök

Tavaszi kívánságlista

Lassan, de biztosan összeállt a kép a fejemben, miket szeretnék tavaszra és/vagy nyárra beszerezni. Nincs szükségem sok mindenre, de beújítok azért néhány újdonságot.

Színek tekintetében magával ragadtak a pasztelles cukorkaszínek, mintáknál a vidám gyümölcsök (ha megnyerem a lottóötöst, első dolgom lesz Milánóba röppenni és felvásárolni a Dolce&Gabbana komplett kollekcióját), rátétek, stílusban pedig az ötvenes évek. Megtetszettek konkrét dolgok is, mint például a clutch vagy a színes nadrág. Ezek alapján állítottam össze a kívánságlistámat, remélem, minél több mindent sikerül találnom.=)

A színes nadrágok az új szerelmeim, ezért szeretnék egy lazacos halványrózsaszínt és egy mentazöldet. Főleg egy mentaszínűt! Olyan jó lenne ezeket nyáron telitalpúval, toppal hordani valami finom fagyival kiegészítőként.=)

Rockabilly ruha - egyszerűen tökéletes a feszülős felsőrész és a bő, lenge alsó. Annyira nőiesek ezek a ruhák, meg a nyári melegben praktikusak is. A Glamourban láttam egy klassz kockás New Yorker darabot, de egy gyümölcsösnek vagy virágosnak is örülnék. A pöttyösön még gondolkozom.Miután pár napja rájöttem, hogy szinte csak és kizárólag fekete cipőim vannak, úgy döntöttem, itt sem árt egy színfrissítés. Kapásból legalább nyolc színt fel tudnék sorolni, de aztán csak háromra redukáltam, amit szeretnék, méghozzá egy pirosat, egy zöldet és egy kéket. És itt lép képbe a londoni utazásom, remélem, szerencsém lesz a Primarkban.=)

Jessica Simpson pumpsClutchok, minél több... Az álom egy nem merevített, sima cipzáros vagy csatos clutch valami szép színben, mondjuk korall, rózsaszín, ezüst, nude, és nagyobbacska méretben, hogy azért használni is tudjam.Szerintem mindenki, ha mást nem, hát néhány új felsőt beszerez az új szezonra. Érthető, hiszen a lehető legegyszerűbb ruhadarabról beszélünk, olcsó és könnyen hozzájuthatunk szép példányokhoz. A szokásos egyszínűeken kívül (korall, zöld, igaziazzurrokék, rózsaszín, sárga a terv) szeretnék fehér feliratosat is. Egy baj van, a feliratos pólók, amiket boltokban lehet kapni, nagyon tucatdarabok. A megoldás egy DIY projekt lesz fehér pólóval és textilfilccel avagy pólóra vasaltatással. A feliraton még gondolkozom, de igyekszem elkerülni a közhelyeket.

A legutolsó eleme a listámnak mindig előkerül, amikor egy kicsit is focimániás vagyok: egy igazi azzurro kék színű bármit már ezer éve keresek. Milyen ez a szín? Amilyen az olasz válogatott meze! Valamivel világosabb, mint a fenti cipő, de elég élénk kék. És idén nyáron EB is lesz, szóval témába is vágok.=)Hogy mi ez a valami? Még nem tudom, ahogy magamat ismerem, ruha vagy szoknya, esetleg cipő lesz!

Ékszerre nem írok példát, azt általában spontán veszek, legtöbbször kapok. A sminkekből viszont csinálok egy külön összeállítást.

Ti miket szeretnétek az új szezonra?
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. A nadrágok olyan jók, nekem is kellene pár ilyen! A táskák és a cipők is tetszenek, a ruhák nem a stílusom, bár úgy szeretnék csajosabban öltözködni. Na majd egyszer :D

    VálaszTörlés
  2. jajj a nadrágok mennyire love:) ééés clutchok, istenem úúgy szeretnék jó sokat:))én is a megfelelő pólót keresem a diy feliratoshoz, a szöveg már megvan, már csak a póló kell:))

    VálaszTörlés