2011. június 10., péntek

Zsákmányok a Mango-ból

Mint már a Facebookon is írtam, és mint Dalma barátnőmtől megtudtam, a Mango-ban szinte a fél üzletre 50%-os leárazás van. Az előző posztomban írtam, mennyire szeretnék egy overallt, így csütörtök este fel is mentem a Mango webshopjába, ahol az akciós árakat, darabokat is jelölik, és körülnéztem. Pénteken pedig elmentem suli után megvenni a kiválasztott darabokat.

Az overall nagyon szép, nőies, visszafogott és kényelmes darab. A színe pasztelles keki, az elülső részén csipkék, a vállrészen és a galléron fodrok találhatók. A nadrágrészen lévő zsebek feldobják az elegáns hatást. Szerintem nagyon megérte megvenni. Ez nem jelenti azt, hogy a H&M-es overallokat nem fogom megnézni, szeretnék egy lazább darabot is!=P Egy biztos, az overall nálam az idei nyár kedvence lesz.

A cipő. Aminek története van. Dalma csütörtök este látta meg ezt a darabot, de nem volt a mérete. Gondolta, jó lesz nekem, mivel 37-es, ezért besuvasztotta hátra, másnap a suliban szólt nekem, hogy menjek el és vegyem meg. Izgultunk, hogy meglesz-e még.=) Suli után tűztem a Mango-ba, hát szerelem volt első látásra! Minden megvan, amit nyárra kerestem: telitalpú, kényelmes, platformos, normál méretű vagyok benne... Imádom! Felpróbálás után (sem) volt kérdés, hogy jön velem haza. Másik nyári kedvenc, outfit posztokban sokat fog szerepelni.
Dalma, ezúton is köszi neked!<3

Ti vettetek/vesztek valamit?
Bye-bye

3 megjegyzés:

  1. nagyon szívesen :) ha már nekem nem lett jó, legalább legyen jó kezekben : DD

    VálaszTörlés
  2. uuhh, a cipő nagyon jól néz ki.:O
    megkérdezhetem hogy mennyibe kerül?:$:D

    VálaszTörlés