2011. június 24., péntek

Sztárstílusok 4. - Beyoncé

Első körben szeretném nektek megköszönni, hogy 4 napja elérte a blog a 100. követőjét, mára pedig már meg is haladta, 103-an követtek, nagyon-nagyon köszönöm, olyan sokat jelent ez nekem! *.* E jeles alkalomra csináltam egy twittert a blognak, amin követhetitek mindennapjaimat, már ha van wifi a közelben!;)

Folytatódik a Sztárstílusok rovat, ezúttal Beyoncével (ez úgy hangzik, mint valami tévés felkonferálás, nem? =D). Beyoncé volt az első kedvenc énekesnőm, és bár sokat változtam, azóta is szeretem a zenéit. Azonkívül, hogy csodás a hangja, szerintem bámulatosan szép, és az alakja is olyan jó, nagyon nőies!

A stílusa pont olyan, mint ő: divatos és nőies! Tipikus körte alkat, így akár egybe is vonhatom egy "körtéknek" tanácsokat adó poszttal. Ahogy a képeken is látható, Beyoncé sok esetben hord sötét alsót és világos felsőt. Mivel a körte alak jellemzője a széles csípő, nagyobb popsi és vastag comb-keskeny felsőtest, kis mellek kombó, ezt minden ilyen alkatúnak javaslom.
Egyszerűbben: hívd fel a figyelmet a felsőtestedre világos, feltűnő mintájú felsőkkel, mellényekkel, nyakláncokkal, kitűzőkkel. Ha a color blocking trendet szeretnéd követni, a nadrág vagy szoknya legyen sötétebb, mint a felső.
A tökéletes farmert a Levi's Curve ID Bold Curve típusában találhatod meg körte alakra, ez ugyanis pont a Beyoncé típusú lányokra lett tervezve. Itt is sötét árnyalatot válassz, a szabás pedig: ami csak tetszik, hiszen Beyoncé is sokszor hord csőnadrágot.
Cipő: magas sarok minden mennyiségben, színes is. Táskából nagy, és semmiképp se túlcsicsázott!

Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése