2011. június 3., péntek

Májusi kedvencek

Úgy döntöttem, megint kitöltöm Lolly kérdőívét, az elmúlt havi kedvencekről. A május nekem nagyon jól telt, habár a vége hajtós volt, de az elején volt a csodás bloggerina találkozó, akkor voltam megint a Queen baletten, amibe szerelmes vagyok, a jövő évad elején még lesz pár előadás, hát mindre elmegyek komolyan! =D Annyira balettmániám van mostanában, szerintem egy ilyen jellegű ruhaajánlást olvashattok nemsokára, de balerinacipőt nem fogok venni, ez biztos!=D De kezdjük is:

Havi kedvenc arcápolási termék: nem változott múlt hónap óta

Havi kedvenc testápolási termék: Greenland grépfrútos tusfürdő, nagyon bejött és isteni az illata

Havi kedvenc illat: Tous H2O

Havi kedvenc szemhéjpúder: Avon 4-es paletta Textured Tearl - négy gyönyörű szín, egy csillogó szürke, egy irizáló kék, egy matt világoskék és egy fényes bőrszín.

Havi kedvenc szájfény/rúzs: Max Factor Cube szájfény, ami az iszonyú pici applikátora ellenére is extratartós, amint lesz időm, meg is írom a tesztet!

Havi kedvenc szempillaspirál: Max Factor False Lash Effect még mindig!

Havi kedvenc arcpirosító: Max Factor Miracle Touch 09 Soft Murano. Természetes színű, csillámmentes pirosító, rendkívül egyszerű használni.

Havi kedvenc ecset: az Essence Smoky Eyes ecsete. Nagy nehezen tudtam csak venni, de egyszerűen fantasztikus az az ecset!

Havi kedvenc ruhadarab: az a Mango ruhám, amit Glamour napokon vettem, úgy örültem, hogy végre tudom hordani. =)

Havi kedvenc zene: Queen - The invisible man, de csak mert a balettben a helyes japán(?) srác erre táncolta a szólóját!=D

Havi kedvenc film: sorozat is lehet?=) Gossip Girl, végre valahára el tudtam kezdeni, nagyon tetszik!

Havi kedvenc könyv: röstellem, nem volt időm olvasni... De most elkezdtem a Büszkeség és balítéletet, meg kölcsönkértem az egyik barátnőmtől a Hush, hush-t, a nyári szünetben szakítok ezekre időt. Meg szeretném németül elolvasni a Harry Potter első részét.

Havi kedvenc kaja: saláta mama kertjéből, citromlével. Annyira fincsi, főleg sült husikhoz.

Havi legnagyobb csalódás: Essence Magnetics körömlakkok. Fedőlakkal egy nap után lepattog és a bal hüvelykujjamon az istennek nem akar bemágneseződni...

Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése