2011. május 17., kedd

A nyár új őrülete - a color blocking

Azaz színkeverés. Mivel a napsütés sokakból kicsalogatja a színek iránti vágyat, a divattervezők ezt ügyesen kihasználták, és nagyon-nagyon színes dolgokat terveztek, majd ezeket egymással vegyítették.

Megszűnnek a szabályok, mit mivel párosíts. Mindegy, milyen színeket veszel fel, és főleg, hogy mennyit. Igazán ütős ugyanis akkor a stílus, ha három-négy élénk színt viselsz. A nyár kedvenc színei a kék és a narancs, ezeket egymással is párosíthatod, de más színekkel is, mondjuk a kéket sárgával, pinkkel, a narancsot zölddel, vagy a merészebbek lilával.
A color blockingban nem jellemzőek a minták, inkább törekedj az egyszínű, egyszerű szabású darabokra, a szín úgyis eléggé figyelemfelkeltő!


És az én példám a color blockingra. Ezt a szettet hétfőn viseltem, feldobásképpen.=) Élénkkéket, ciklámenrózsaszínt és sárgát alkalmaztam. A sminkemben is visszaköszöntek ezek: finomabb kék szemek, erős pink szájfény és pasztellsárga körömlakk. A nadrágot vintage darab, örököltem, a felső a New Yorkerből való, a szandált pedig egy belvárosi üzletből.

Remélem tetszett, és holnap egy nagyon különleges nap lesz, majd megtudjátok, miért!;)
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. aaaaaaaa imádom!! imádtam Andin is a talin meg imádom a kirakati bábukon is és most rajtad is!!
    itt Vpben ha felveszek egy ilyet tuti mindenki meg fog bámulni:d az a baj hogy nincsenek ilyen élénk színű ruháim.. a nacid hol vetted?:)

    VálaszTörlés
  2. vállald be bátran, Győr sem egy nagy város, mégsem kaptam rá semmi negatívat!=)
    a nadrágot örököltem, anyukámé volt.

    VálaszTörlés