2011. április 24., vasárnap

New York Color

Körülbelül egy hete új sminkmárka érkezett a Rossmann és Müller drogériákba, ez pedig a New York Colors. Kedden néztem ezt meg, és vettem is néhány dolgot.

A kínálat egész bő, habár, ha jól emlékszem, nincs olyan sokféle alapozó és púder, max. 1-2. A színválaszték a szemre valóknál viszont egész bő. Találhatunk mono, duo, illetve ötös szemhéjpúder palettákat, ceruzákat, spirálokat, rúzst, szájfényt, pirosítót, körömlakkot, szóval csak a szokásosakat.=) Van viszont ajakfilc is, arra kíváncsi vagyok, bár nem vettem, illetve lenne krémpirosító is, de azt nem hozták be. Az áruk igen kedvező, egy picikét drágább az Essence-nél, de nem olyan jelentékeny a különbség. További előny, hogy a palettáknál egy fóliával le vannak takarva a színek, és rá van írva, melyik mire való. Érdekesség, hogy minden árnyalat neve valahogy New Yorkhoz kapcsolódik, ami szerintem nagyon jópofa.=)
Én egy duo szemhéjpúdert és egy pirosítót vettem.

A duo szemhéjpúder egy naracs-sárga párosítás, ami igazán vidám, így ebben a szép napos időben tökéletes. Az árnyalat neve: 810B Upper Zest Side. A csomagolás tetszik, egyszerű fekete, a doboz jól záródik. Volt hozzá egy applikátor is.
A szín szerintem elég erőteljes, a minta alap nélkül készült. Még nem csináltam vele sminket, így tartósságról nem tudok nyilatkozni, de azt gyanítom, megfelelő bázissal jól fog tartani.


Mivel pirosítókészletem eddig egy rózsaszín és egy korallos színű példányból állt, most egy természetes, halvány barack színűt vettem, aminek neve 655 Central Park Pink (a pinkhez nincs sok köze). A hozzá való ecset semmire sem jó, mint ahogy ez általában lenni szokott. Apró csillámok vannak benne, de abszolút nem feltűnő, olyannyira, hogy inkább mattnak mondanám, igazi hétköznapi pirosító világos bőrre. Az ujjamon elég jól látszik, arcon már annyira nem, de talán az is közrejátszik benne, hogy nem lealapozott-púderezett bőrre vittem fel, egyenletes bőrszínre. Összességében mégis azt mondanám, nem egy nagy durranás ez a pirosító.


Nektek van már tapasztalatotok ezzel a márkával kapcsolatban?
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. A szemhéjpúdert mindenképp alappal fogom használni, csak gondoltam ide anélkül teszem fel.
    Azokat négyes-highlightos-alapos kompaktokat már láttam, nagyon jól néznek ki, én is vettem belőlük majdnem, de sietnem kellett. De nemsokára megint megyek Rossmannba, és alaposabban körülnézek.

    VálaszTörlés