2011. április 6., szerda

Napi Glamour-napok szösszenet #3

A mai részben az alapdarabokról fogok mesélni. Ezek azok, amik minden nő ruhatárában megtalálhatóak. Egy top 5 összeállítással készültem nektek, ezek elég egyszerű darabok, de mindig jól jönnek! Nagy részüket olyan boltból válogattam, amik részt vesznek a Glamour-napokon.=)

1. Fekete szövet-vagy bármilyen elegáns nadrág.
Hivatalos eseményekre, állásinterjúra, ünnepségekre tökéletes. Az egyenes szár örök klasszikus, de igazából dönts amellett, amelyik a legjobban áll. Ez a darab az Orsay terméke2. Fehér blúz
Ugyanezen alkalmakra kell a fehér blúz. Nőies, elegáns, és hétköznapokon is viselheted egy farmerrel és blézerrel. Választásnál ügyelj arra, hogy ne legyen túldíszített, így a kiegészítőkkel is tudsz majd játszani. Ezt szintén az Orsayban tudod megvásárolni.


3. Kis fekete ruha
Audrey Hepburn óta kötelező! Felveheted színházba, elegáns randira, klasszikus koncertre, partira, lehetsz titokzatos, szexi, elegáns, minden a cipőtől és a többi apróságtól függ. A fazonja ennek is legyen egyszerű (mint ennek a Mango ruhának).


4. A farmer nagy Ő
A tökéletes farmer a lehető legjobbat hozza ki belőled, azt hangsúlyozza, ami a legszebb rajtad. Erre talált a Levi's egy nagyszerű megoldást, a Curve ID kollekciót, amiben három típusra osztva találhatsz nadrágokat, magas derekút, csípőszabásút, egyenes-cső-trapézszárút, egyszóval álmaid farmerét! Képet itt nem mutatok, sok lenne!=) Nekem is van egy ilyen, a Demi Curve, csőszárú fazonban.

5. Blézer
Nőies, klasszikus alapdarab, csakúgy mint az előzőek. A színe visszafogott legyen, a fekete helyett a szürke, bézs is megteszi. Eleganciát, egyfajta üzletasszonyos hatást kölcsönöz szövetnadrággal, farmerrel egy trendi, naprakész nő benyomását kelti!=) Ez a különleges darab a Marks&Spencer terméke.

És most jön a nagy kérdés: a mentek, miket szeretnétek vásárolni?=)
Bye-bye!

3 megjegyzés:

 1. Majd a Levis ID Demi Curve farmeredről teszel be képet felvéve? Tényleg olyan szuper, mint ahogy írják?Én is épp tervezek venni egyet :) Bár nekem valószínűleg a Slight Curve lesz a jó.

  És hogy a kérdésedre is válaszoljak: Glamour-napokon elsősorban egy világos, felhajtós, bokáig érő szövetnacit szeretnék és egy nyári kosztümöt rövidujjú blézerrel és szandit és táskát nyárra és és és... :)

  VálaszTörlés
 2. Egy új blézert, meg még sok mindent!(Remélem nem baj, hogy nem írom le külön-külön, hogy mit szeretnék venni, mert az egy kicsit hosszú lenne...) Nincsenek nagy elvárásaim, de remélem, hogy jó cuccokat tudok haza hozni... :)

  A Glamour napokkal kapcsolatban csak egyet sajnálok, hogy nincs 20% kedvezmény a H&M-be, pedig az a kedvenc boltom...

  VálaszTörlés
 3. sayanne: már egy ideje gondolkozom egy Levi's poszton, nemsokára meg is csinálom, de még nem néztem olyan mélységben utána a témának.
  Eszti: igen, azt én is sajnálom, nagyon szeretem a H&M-et, ha ott is lenne kedvezmény, hejj mennyi mindent vásárolnék ott!=)

  VálaszTörlés