2011. április 5., kedd

Napi Glamour-napok szösszenet #2

A mai és a holnapi rész arról fog szólni, miket is vegyél, ha nincs ötleted, illetve mikor is menj.

A Glamour-napok péntektől vasárnapig tartanak. Pénteken kisebb a forgalom az üzletekben, ha meg tudod oldani, azt javaslom. A szombat elég rázós, mert sokan akkor készülnek, főleg délután. Mi már délelőtt nekikezdünk.=) Megéri egyszer-kétszer korábban felkelni a hétvégi megszokottnál. Menthetetlen alvásmániásoknak ezt a pontot nem ajánlom! A vasárnap szerintem a legrosszabb, hiszen az előző két nap rendesen meg szokták rohanni az emberek az üzleteket. Ha mégis csak ekkor érsz rá, szintén menj délelőtt! Vasárnap délelőtt a jónép többsége alszik, vagy délig ki sem mászik az ágyból. Nagy tömegre nincs esély. Összességében, a szombat délután a legzsúfoltabb, a legkihaltabb pedig a péntek délelőtt, és általában a délelőttök.

Direkt osztottam kétfele a "Mit is vásároljak?" kérdést. Ha az alapdarabjaid többsége megvan, szabad a préda az aktuális cuccokra! Szemezgess a tavasz-nyári kollekciók legszebb darabjaiból kedvedre! Ezeket egyébként a Tavaszi-nyári kedvencek sorozatban még a hét végéig megmutatom Nektek.

Holnap jön a következő rész, az alapdarabokról!=)
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. Szuper az ötlet és várom a bejegyzéseket! Természetesen sok szemet gyönyörködtető képpel :) Majd a ruhák egy részét olyan üzletekből válogasd - ha lehet - amelyek részt vesznek az akcióban (pl. Orsay, Sprongfield, Mango).

    VálaszTörlés
  2. Rendben, úgy tettem, amíg el nem jön a hétvége, igyekszem csak ilyesmi darabokat válogatni.=)

    VálaszTörlés