2011. április 14., csütörtök

Max Factor Trio szemhéjpúder

Ma a Max Colour Effect trióját mutatom be nektek. Azt hiszem, négy vagy öt árnyalatban kapható a kiemelt DM-ekben.


Nagyon megtetszettek a matt kék árnyalatok, imádom a kéket! Matt szemhéjpúderem úgy sincs olyan sok. A csomagolása egyszerű, csak rá van írva, hogy Max Factor, magában a szemhéjpúderben is látható a jellegzetes X. A csomagolás oldalán volt egy kis leírás, hogyan is kéne használni.
Amit a Max Factor ír róla:"Max Colour Effect Trio szemhéjpúder speciálisan kifejlesztett formulájának köszönhetően szárazon és nedvesen is használható, attól függően, hogy lágy, természetes külsőt, vagy drámai hatást szeretnénk elérni. A színharmóniákat sminkmesterek válogatták össze, melyeket egymással keverve, illetve külön, merész kontrasztot létrehozva is alkalmazhatunk."

Vegyes érzéseim vannak a termékkel kapcsolatban. Bázis nélkül gyakorlatilag semmi pigmentáltsága nincsen, és még bázissal sem a legélénkebb, nedvesen valóban kicsit jobb. Inkább hétköznapi viseletnek mondanám, valami kékes nyári ruhával, nőies összeállításokban (nyári ruha? amikor ezt írom, szakad az eső!=/).
Összegzés: tetszik a jó eldolgozhatóság, az, hogy nappal is lehet viselni a mattság miatt, de a pigmentáltsággal nem vagyok kibékülve. Nagyon tartós is, habár most az Artdeco szemhéjalappal minden az!=) Nem mondom, hogy ajánlom, azt sem, hogy nem, ezt döntsétek el ti!

És a smink, amit csináltam vele.

Megnéztem a Max Factor Facebook oldalán, lehet-e nálunk valahol kapni ezeket, és szomorúan jelentem: csak május 12. után!=( Sebaj, addig lesz időm gyűjtögetni pár cuccra!=)
Bye-bye!

3 megjegyzés:

 1. A sminkből az égvilágon semmi nem látszik :( és ez nem csak amiatt van, hogy kevéssé pigmentált a festék. Kéne pár swatch a kézfejeden legalább, alappal-alap nélkül, vizesen-szárazon, ha már írják, hogy mindkét módon lehet használni. Nem kifejezetten erre a posztra vonatkozóan írom ezt, mert sem a szín, sem a márka nem hoz lázba, csak a későbbiekre tekintettel mondom, hogy ez tesztnek soványka :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm az észrevételt, még ma csinálok pár swatch-ot, de csak alappal, mert alap nélkül tényleg semmi sem látszik.
  Szeretem a kommentjeidet sayanne, mert nem csak megmondod, mi nem tetszett, hanem azt is leírod, hogyan tudnék rajta javítani!=)

  VálaszTörlés
 3. Hát ez tényleg nem a legjobb, amit valaha piacra dobtak. Egyébként nem rosszak a képeid, én látom, amit látni kell :)

  VálaszTörlés