2011. március 29., kedd

Tavaszi-nyári kedvencek viselése

A második tavaszi, de inkább nyári új kedvencem a telitalpú szandál. Előnye a magas sarokkal szemben, hogy egész nap viselhető, kényelmesebb darabról van szó. Hétköznap, buliban, barátnős kávézásokon, randin is befutó, ha olyat veszel, ami minden alkalomra megfelel. Az igazán divatos most a szalma, fonott, illetve a parafa talpú. Ezek közül én egy nyárias színű, szalmatalpú, vászon modellt szeretnék beszerezni.

Az ilyen szandálokról, talán a szabadságszimbólum-szerű szalmatalp miatt rögtön egy virágos mező, egy tengerpart, nyaralás jut eszembe. Ezekről meg egyből a színes holmik, farmer, nagy táska... Hétköznapokra, nem nagy forróságban neutrális színű felsővel, bő szárú vászonnadrággal javaslom viselni. Amennyiben élénk színű, feldobja, ha pasztelles, csak még jobban kiegészítik egymást! Előbbi esetben halmozd a különféle színű kiegészítőket, amiknek rendhagyó módon nem kell egyezni a cipő színével.
Amikor már annyira meleg van, hogy legszívesebben egy szál bikiniben mennél ki a lakásból (istenem, de jó leírni ezt!), akkor farmer rövidnadrággal és ujjatlan, színes felsővel viseld, az élénk kiegészítők maradhatnak.
Buliban maradhat a forrónacis párosítás, csak a felső legyen csillogósabb, partisabb, randira pedig igazán meglepő lehet, ha valami elegáns blúzt húzol hozzá.

Ti hogy álltok a telitalpú szandálokkal? Szeretnétek, van-e már, hogyan hordjátok?
Bye-bye!

3 megjegyzés:

  1. Jajj én pont tegnap néztem ki három telitalpú szandált , annyira kényelmesek , nem tudom még, hogy melyiket fogom megvenni *.*

    VálaszTörlés
  2. A telitalpú cipők a kedvenceim.... tavalyról van egy zarás amit kemény 3000 ftért vettem leárazáson, háncstalpú és piros :D az idei szerzemény pedig egy virágos vagabondos cipő, egyszerűen szerelmes vagyok bele!! Apolka, rakj fel képet a cipődről ha van, szívesen megnéznék :D

    VálaszTörlés
  3. Lolly, jövő héten szeretnék venni, majd teszek fel képet mindenképpen, egy nagy Glamour-napos zsákmány-poszt keretében.

    VálaszTörlés