2011. március 31., csütörtök

Max Factor szájfények

Imádom a szájfényeket, az ajakra kenhető dolgokat, ezért is örültem annyira, hogy ennyi szájfényt tudtam szerezni. Előre szólok, a szám annyira vörös, hogy a legtöbb szájfény csak fénylik, színt nem sokat ad.

Na de kezdjük is! Az első a Max Effect Lip Gloss 14-es Deep Wine színben, ami egy tubusos, kávé illatú, lilás árnyalatú szájfény. A használata nagyon egyszerű, az illatától elájulok, tartós is, és még a színe is látszik valamennyire! Az állaga egy kissé ragadós, jól tapad. Ha megjelenik az üzletekben, szeretnék venni belőle egy finomabb árnyalatot is. Ez egy finom szemsminkkel hétköznap is hordható, de a színe miatt inkább alkalminak mondanám.

A másik két szájfény a Vibrant Curve Effect két színe, egy világos bézs és egy barnás árnyalat, pontosan nem tudom, melyikek. Az applikátor nagyon jó kialakítású, nem hoz ki felesleget, csak annyit, amennyire szükség van, szeretek vele dolgozni. Az illata pedig vidám sárgadinnyés=) Annyira nem tartósak, sokszor újra kellett kenni, nem túl ragadósak. Igazi hétköznapi szájfények, a szín és az állag miatt.

A barna...

...és a bézs.

Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. nekem a lila jobban tetszik, de a bézst is szeretem. az illat miatt nyert a lila!=)

    VálaszTörlés