2011. január 13., csütörtök

Winter sale haul

Már megkezdődtek a téli leértékelések a boltokban. Délután volt egy kis időm, így kimentem az Árkádba körülnézni, és nem jöttem haza üres kézzel!

Majdem mindenütt hatalmas leértékelések vannak, így a H&M-ben, a Zarában, a Mangoban, a New Yorker még nem kezdte el, a Tally Weijlbe meg nem volt időm felmenni. A Zara hatalmas akciókat kínál, szinte mindent kiértékeltek: felsők, nadrágok, szoknyák, cipők, stb. Én a Zara TRF-ből vettem egy 2x1 felsőszettet, kettőt együtt. A fehér a felirata miatt tetszett meg, mert tényleg imádom a cipőket! A virágos pedig azért különleges, mert a színe a van belül. Ez nyárra lesz majd jó. Ezek 3600 Ft-ról voltak leértékelve 2000-re.

Voltam a Reservedben is. Őszintén szólva, e mellett a bolt mellett eddig mindig csak elmentem, bár a kirakat mindig tetszett. Most viszont be is tértem, és megláttam egy sort, ahol 1490 Ft-ra leértékelt dolgok voltak, többek között koktélruhák, nadrágok, stb. Főleg a koktélruhákat néztem, mert szerettem volna valami új színházi ruhát. Találtam is, egy bársonyból készült, azúrkék színű, térdik érő sziluettruhát különleges, puffos vállmegoldással. Természetesen megvettem, és az igazi meglepetés csak ekkor ért: megnéztem, mégis mennyiről volt leértékelve. Nagyot néztem, ugyanis a címkén 9990 Ft volt!=O Annyira gyönyörű darab, szerintem ennyi pénzért bőven megérte, és azt hiszem, felveszem a Reservedet a kedvenc boltjaim listájára!=D

Ez volt a vásárlásom eredménye, és ha van kedvetek, időtök, mindenképp nézzetek be a kedvenc boltjaitokba, mert szinte fillérekért juthattok hozzá szuper darabokhoz!=)
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése