2010. december 17., péntek

Mit viselj karácsonykor?

Ez tényleg nem mindegy. Érvényes akkor, ha a családoddal ünnepelsz, a kedveseddel töltöd a szentestét (vagy mindkettő=), esetleg a barátnőiddel csaptok egy közös ünneplést. A szolid elegancia minden esetben nyerő, na de mi van, ha egy kicsit lazábban szeretnél felöltözni? Mutatok mindkettőre példát és egy köztes összeállítást, mindegyik tökéletes karácsonyra!

Az első az elegáns. A Mango finom bézsszínű, barokk mintás brokátruhája igazán elegáns, amit a Zara hasonló árnyalatú cipője egészít ki. Érdemes egy arany vagy bronz színű bolerót felvenni hozzá, de anélkül is jó. A H&M bézsszínű példánya például tökéletes.

A második egy laza megoldás. A középkék Levi's farmer lapos sarkú New Yorker térdcsizmával és az Intimissimi enyhén rockos beütésű, láncos felsőjével még súrolod a határt, de szerintem ez is belefér. Előnye, hogy nincs vele sok macera, és kényelmes. Azoknak ajánlom, akik szeretnek formabontóak lenni, még karácsonykor is!;)


A harmadik az ötvözet. Fekete Mango farmer szintén fekete Deichmann magas sarkúval, rafinált szatén ujjatlan New Yorker blúzzal. A farmer és a blúz szokatlansága miatt extra, ugyanakkor elegáns.

Igaz, a színek nem túl karácsonyiak, de azért remélem, tetszett az írásom, ahogy azt is, hogy megtaláljátok azt a szettet, amiben valóban tökéletes lesz az ünnep!
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése