2010. december 8., szerda

Karácsony, ajándékok meg ilyenek =)

Már csak 14 nap van karácsonyig, szóval 2 hét. Ez nem sok idő, és biztosan van olyan ismerősötök, akiknek még nem vettetek ajándékot, vagy nem tudjátok, mit vegyetek. Esetleg a suliban neveket húztatok karácsonyra, és szeretnél valami igazán személyeset adni az illetőnek. Ebben próbálok kicsit segíteni!=)

Kezdjük a legkönnyebbel, az osztálytársas-barátos témával. Érdeklődéstől függően egy lánynak vehetsz: könyvet olyan témáról, amit szeret, sminkcucc, ha sminkeli magát, körömlakk, kiegészítő. Írhatsz CD-t, megvehetsz neki egy filmet DVD-n, amit már régóta szeretne vagy tudod, hogy tetszene neki. Esetleg, ha tudod a méretét, valami ruha, esetleg cipő is szóba jöhet.
Fiúknak ugyanez pepitában: sminkcucc helyett valami kellemes illatú after shave, parfüm, ékszer, ha jól állna neki. CD, DVD, könyv marad. Ruhát ne nagyon, azt érdemes az ajándékozottal venni inkább.
Családtagoknak, közeli barátoknak jó, ha valami közös emlékről készítesz ajándékot. Közös képekből vagy nyaralási fotókból naptár, közös kép keretbe, videó az elmúlt egy évről, személyes notesz... De jó ötlet, ha mondjuk egy tollba vagy valamibe gravíroztatsz.
Nemtől független továbbá a mindenféle kozmetikai ajándékcsomag, társasjáték, mondjuk Monopoly, Trivial Purses, Beugró baráti összejövetelekhez.

Remélem tudtam valamennyit segíteni az ajándékokban!=)
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése