2010. december 26., vasárnap

I love shoes, bags, and...

Karácsonyra sok szép mindent kaptam, ami a blogom szempontjából érdekes, az egy gyönyörű színházi táska és egy cipő.


A cipő egyértelműen alapdarab. Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, fekete bőr, magas sarokkal és némi platformmal. Apró márkajelzés található a cipő külső oldalán, de ez tényleg nem feltűnő. Ideális gyakorlatilag mindenhova: hétköznapokra, elegánssá tenni egy farmeres vagy cicanadrágos összeállítást, de inkább alkalmi, bulizós cipő. Platformja miatt kényelmes, a sarka viszonylag vastag és annyira nem is magas, 8 centi.


A táska anyaga szatén, mérete kicsi, elejét az anyag ráncolásából létrejött, strasszos dísszel összefogott masni díszíti. Csattal lehet összezárni. Kis füllel rendelkezik, de meg lehet hosszabbítani a hozzá tartozó ezüstszínű lánccal. Tényleg alkalmi darab, nem csak az anyaga és a díszítése, hanem a mérete miatt is. Ahhoz azonban elég nagy, hogy beleférjen a telefonod, a pénztárcád, szájfény, púder és papírzsepi, szóval ami egy buliba szükséges. Mivel a vállon átvethető, praktikus, mert nem foglalja le a kezedet.


Ezeket mindenképpen szerettem volna megmutatni nektek, ha esetleg ti is épp cipő/táska vadászatban vagytok, kapjatok tippeket!=)
Jó pihenést az ünnepek maradék részében, illetve szilveszterre jó bulizást!
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. Nekem is hasonló az állásinterjús cipőm mint ez :) Az a fifth avenue-s. Ez honnan van? A kistáska pedig egy igazi klasszikus, jó választás volt!

    VálaszTörlés
  2. Ez Tamaris-os, de egy kis belvárosi cipőboltban vettük. A táskának különösen azért örültem, mert rendszeresen járok színházba, ahova mindig anya táskáit nyúlom le Most már ennek vége!=)

    VálaszTörlés