2010. november 18., csütörtök

I love winter

Oké, a cím némi költői túlzást tartalmaz, annyira nem IMÁDOM a telet, de mindenesetre szeretem, és ilyenkor a réteges öltözködés rengeteg lehetőséget rejt magában. A mostani téli divatra jellemzőek a kötött holmik, a rusztikus darabok, a szőrme, melyek egymással nagyszerűen kombinálhatók. Most mutatok nektek egy top 5 kedvencet, amit nagyon szeretek, és igazán praktikusak!

A legújabb téli kedvencem a kötött ruha. Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, viselhetjük pulcsiként is, de a legjobb szerintem valami leggings-szel (pamut vagy latex, mindkettővel jól néz ki) vagy harisnyával, ami lehet mintás is, ha a ruha egyszínű. Nekem hasonló van, mint az itt bemutatott darab, ami a Misso terméke.
Az idei télen nagyon divatosak a hosszú szárú csizmák, amiről már beszéltem ebben a bejegyzésben. Sajnos ez csak annak áll jól, akinek hosszú, vékony lábai vannak. Aki viszont ilyen szerencsés, feltétlenül szerezzen be egyet, akár lapos sarokkal, vagy magassal, mint ez a Zara csizma.A szőrme a másik nagy téli sláger a kötött anyagok mellett. Ezt a kettőt nagyon jól lehet kombinálni, de önmagában is jól néz ki. Egy szó mint száz, a szőrme remek. Felhasználása: szőrmemellény, szőrmetáska, szőrmés cipő, és az itt látható szőrmés sál, szintén a Zarából.

Klasszikusan télen szoktuk elővenni a sötétebb színű rúzsokat, szájfényeket. A bordós, fuksziás színek idén igazán trendik, ám a tartósság minden évszakban fontos. Ezt garantálja a Max Factor Lipfinity Colour&Gloss ajakrúzsa. Először a tartós színt, majd a csillogó réteget vidd fel.
És végül, a parfüm. A nehezebb, cukrosabb "bundaillatok" is mostanában jönnek elő. A Dolce&Gabbana The One-ja ilyen. Télies, nőies, ünnepi. 20 fölött ajánlom, mert valóban elég nehéz, de ha passzol a stílusodhoz, próbáld ki! A csomagolása is nagyon szép, így akár karácsonyi ajándéknak is jó.Ezeket ajánlom télre mindenkinek jó szívvel, és ha van még ötleted, írd meg nyugodtan!
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése