2010. október 30., szombat

Varrd a kabátot a gombhoz, 4. rész

Az utolsó, befejező részben ahhoz adok tippeket, hogyan lehet igazi ékesség egy most nagyon divatos, többsoros, díszes nyaklánc.

Az ilyen nyakláncok mindenkinek jól állnak, mert lelógásuk miatt hosszít. Gyakoriak a nagy gyöngyök, a virágdíszek, kissé túlzsúfolt hatás. Ezt persze mindig ízlésesen kell megoldani.
Épp ezért a felső a legfontosabb. Anyagok tekintetében mindenhez megy, most télen főleg a kötött garbókat, ruhákat dobja fel igazán egy nyaklánc. A felső semmiképp se legyen feltűnő mintájú, a színe lehet az, de akkor a nyaklánc legyen semleges, vagy színben hozzáillő. Mindez persze fordítva is igaz. Mindig nőies összeállításokhoz viseljük, magyarázni sem kell, miért.
A szimpla gyöngysort feldobhatjuk, ha az alsó tájékon megcsomózzuk.

Ez például nagyszerű, Promod-os.

Most egy hétig nem jelentkezem, mert elutazom, de utána több postos beszámolókat olvashattok!=)
Bye-bye!

2 megjegyzés:

 1. Szia Apolka!
  Először is hadd mondjam el h nagyon tetszik a neved :D Persze erről az ember nem tehet de akkor is büszke lehetsz rá :) Csak nem a Beszterce Ostromából kaptad a neved?
  Köszönöm a kommentet, örülök h tetszik a blogom, én is bekövettelek Téged :) Mi fashionisták tartsunk össze :P
  Ezzel a nyaklánccal sötétkékben szemeztem a Promodban de végül nem vettem meg, de azt hiszem kár volt mert nagyon jó! :) Sok sikert a továbbiakban is, írj majd még sokat!
  XOXO Lídia
  www.thegirlbehindthefashionmask.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. Szia!=)
  De igen, ha jól tudom! Köszönöm egyébként, mindenki mondja, hogy milyen jó nevem van.=) Örülök, hogy tetszik a blogom, mindig megpróbálok valami újdonságot felrakni, persze ahogy az időm engedi. Most is kihagytam egy hetet nyaralás miatt, de igyekszem behozni a lemaradást!=)
  A későbbiekben is olvasni fogom az írásaidat, jó blogolást!=)
  A.

  VálaszTörlés