2010. október 14., csütörtök

Varrd a kabátot a gombhoz, 2. rész

A kiegészítőket központba állító cikksorozatban ma a sálakról fogok beszélni. Egy szép sál trendi és praktikus darabja a ruhatárnak ősszel és télen, megérdemli, hogy minden szem rászegeződjön! Különösen divatosak most a nagy színes mintás, virágmintás, állatmintás sálak.

Balról jobbra: Mango, Zara, New Yorker, Tally Weijl

Ha a sál színes (mint az első kettőnél), valamelyik ruhadarabunkon köszönjön vissza a színe, lehetőleg egy halványabb változatban. Például egy púderrózsaszín-vagy zöld felső mindkettőhöz remekül illik. A második sálnál mind a színvilág, mind a mintázat romantikus, így egy világos vagy fehér farmert vagy szoknyát viselj hozzá. A többi kiegészítő színe is legyen olyan, mint a sál színei. Táskának fehér vagy bézs egyszínűt javaslok.
Az állatmintás sálaknál is valahogy így működik a dolog. A párducmintás sál szürke, tehát valami élénk, egyszínű felsőt vegyél, mondjuk királykéket vagy lilát. Alulra sötétebbet vegyél, táskának szintén, de egy karkötőn vagy kitűzőn is megjelenhet ez a minta. A pávamintáshoz pasztell, kékeszöld felső, világos nadrág vagy szoknya, és fekete vagy szürke táska illik.

Remélem, tudtam segíteni abban, hogy az idei sáladra mindenki felfigyeljen!
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése