2010. október 4., hétfő

Glamour-napok egy kicsit máshogy , első rész

Most, hogy ennyire belelendültem ebbe a témába (nem csoda, már nagyon várom a hétvégét), szeretnék egy különleges összeállítást megosztani veletek. A héten viszonylag sokszor fogok jelentkezni. Ötleteket írok majd, hogyan tudsz minél eredményesebben vásárolni a Glamour-napokon, illetve hogy én hogy készülök erre az eseményre. Remélem, tetszeni fog, és kaptok hasznos tanácsokat!=)

Érdemes legalább nagyjából megtervezni, mit szeretnél venni. Ebben nagyszerű segítségedre vannak a különböző magazinok (Glamour, Cosmo, Joy, stb), illetve az üzletek honlapjai.
Néhány apró tudnivaló: érdemes télies, őszies holmikat választani, így például egy új farmert, univerzális blézert, vastagabb anyagú szoknyát, pulcsit, ilyesmiket. Persze ha buliba való holmikat is vásárolnál, bátran keresgélj a miniruhák, topok között, hiszen a szórakozóhelyen, házibuliban biztosan fűtenek és le tudod majd rakni valahol a kabátot, pulcsit.
Na de vissza a tervezéshez, azt is vedd figyelembe, csak némi ruhatárfrissítés vagy teljes csere-e a cél. Ha az előbbi áll fent, a boltok alapdarabokat árusító részlegét nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, és bevetheted magad az új kollekciókba! Utóbbi esetben inkább olyan holmikat vásárolj, amik mindig divatosak, persze azért a legújabb trendek termékei közül is válogass bátran!

Ami viszont még szerintem fontos, hogy olyan holmikat vegyél, amiket tudsz kombinálni a meglévő cuccaiddal, jól áll, és biztosan hordani fogod. Ha valamit már nagyon régóta szerettél volna (ami az én esetemben egy kámzsanyakú kötött ruha), vedd meg! Ha ez egy nagyobb összeg, csak kiegészítőket vegyél még hozzá, az öv, a karkötő, a nyaklánc, a fülbevaló, a sál mindig jól jön.

Remélem, sikerült valami használható tippet mondanom!=) Jó tervezgetést!
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. a zara vagy a h&m résztvesz a galmour-napokon? : oo

    VálaszTörlés
  2. sajna nem, pedig én is örülnék neki! =(

    VálaszTörlés