2010. szeptember 29., szerda

Kedvenc Glamour-napokon résztvevő üzleteim

Ma, a sorozat második részében a Tally Weijlt fogom bemutatni, amit nyilván sokan ismertek.

A Tally Weijl egy svájci ruházati cég. A jelképe egy pink nyuszi, ami gyakran megjelenik a ruhákon is. Baseli központtal Európa számos országában találunk Tally Weijl üzletet. A teljesség igénye nélkül: Ausztria, Portugália, Olaszország, Hollandia, természetesen Magyarország, és egyéb országok. Magyarországon Budapesten kívül Győrben, Miskolcon, Debrecenben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Szegeden, Pécsett, Tatabányán és Békéscsabán találkozhatunk ezzel az üzlettel.

A westendi Tally Weijl

A Tally Weijl jelmondata: Totally sexy!, tökéletesen türközi a forgalmazott ruhák stílusát. Magabiztos, önbizalommal teli, fiatal nőknek készít kiegészítőket, ruhaneműket és cipőket. Gyakoriak a fényes anyagok, a műbőr, a flitterek és a különleges szabásvonalak alkalmazása. Merész kivágások, feltűnő minták jellemzik ezeket a holmikat. A farmereken gyakori a koptatás, enyhe szaggatás. Rengetegféle koktélruhára, miniruhára lelhetünk, amiket aztán a különböző partikban tökéletesen bevethetünk. A bulisabb ruhákon kívül azért megtalálhatóak szolidabb, nappali viseletre szánt darabokat is, de mindenképp csajos, nőcis stílusban.
Vannak ruhák, amiket estére és nappalra is viselhetünk, természetesen a megfelelő kiegészítőkkel, amiket szintén bőven kínál az üzlet. Ékszerek, sálak, övek a legjellemzőbbek, ezek is csillogóak, feltűnőek. Cipőket is kínálnak, ezek mind nagyon nőiesek. Szerintem nem igazi bőr cipőket árulnak, de azért lehet szépeket látni. A balerinacipő kivételével magas sarkú darabokkal találkozhatunk, amik sokak számára extrának tűnhetnek. Vigyázni kell velük, főleg nappal, nehogy közönségesnek tűnjünk benne. De egy platformos, magas sarkú cipővel pompásan fel lehet dobni egy koptatott farmer-egyszerű felső összeállítást.

A minőség a Tally Weijlben nagyon jó. Tartós cuccokat kínálnak, amik sok alkalomra megfelelnek. A kedvenc pulcsim egy szürke példány onnan van, ahogy egy pink pamut miniruha és egy fekete-fehér csíkos, masnival díszített top is. Sajnos a jó minőséget meg kell fizetni: egy felső 4000-8000 Ft-ig is terjedhet, a kardigánok, pulcsik szintét 5-6 ezer forintnál kezdődnek. A farmerek ehhez képest olcsók, már 6000 körül is találhatunk jókat. A ruhák ára változó, de ötezer forint környékén van a legolcsóbb. Az ékszerek 1000 és 2000, az övek 2000 és 3000 Ft között vannak, a cipők pedig mint egy "rendes" cipőboltban: hat-hétezertől felfelé.

A Tally Weijlt is csak ajánlani tudom, főleg leárazáskor érdemes vásárolni, de ha egy nagyobb összeget szánsz valamire, akción kívül is benézhetsz. Ha meg szeretnéd nézni a kollekciókat, kíváncsi vagy, milyen összeállításokat lehet ezekből kihozni, látogass el a www.tally-weijl.com oldalra!
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése