2010. augusztus 16., hétfő

Őszi-téli táska-és cipődivat

Következik a sorozat második része, kicsit részletesebben beszélek az őszi-téli táska-és cipődivatról. Most képek nélkül, hiszen nem áll be nagy változás a tavaszi-nyárihoz képest.

A táska örök kiegészítő. Rengeteg fazon marad divatban, így az alkalmi borítéktáska, a nyáron népszerűvé vált minitáska, a mindig divatos, közepes méretű kézitáska és az évek óta taroló XXL méretű táska. Ám megjelenik egy télire igazán aktuális, újszerű díszítés: a szőrmés táska. Bármilyen fazonú táskát boríthat puha szőrme, remekül kiegészít egy elegáns télikabátot vagy bundát. Igazi fashionista darab!=)
Mindegyik táskának számtalan előnye van. A street style-ban a legtöbbet látott két táska a minitáska és ellentéte, az XXL táska. A minitáska akkor praktikus, ha kevés dolgot szoktál magaddal vinni. A nagy táskát ellenben jól megtömheted. Mindegyik fajta jól áll a legtöbb embernek.

Télen ugyebár főleg csizmát hordunk. Ebből a darabból is a szöges ellentétek lesznek divatosak: a maxicsizma, ami már combközépig ér, és az apró bokacsizma. A bőr és a magas sarok lesz igazán befutó, a szín teljesen mindegy.
Cipőkben is marad a magas sarok és a közkedvelt platform. A különleges sarokmegoldásokkal most sem fukarkodtak a tervezők. Fém, kocka alak, üveg, csavarások minden mennyiségben! A bőr itt is befutó, akárcsak a csillogó anyagok. Utóbbinál minél élénkebb színű, annál jobb!

Ennyi lett volna egy kis összefoglaló erről az ágról. Holnap ismét jelentkezem, hiszen még hátravannak a kötelező beszereznivalók, a szezon alapdarabjai!
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése