2010. augusztus 10., kedd

Olvasnivalók divat-stílus témakörben, első rész

Egy jó hosszú szünet után ismét jelentkezem, ezúttal néhány további, többek között divat témájú magazinra hívom fel a figyelmeteket. Bemutatom a két kedvencemet, illetve még egypárat, két részletben. Ez tehát az első rész.

A legeslegkedvencebb magazinom a Cosmopolitan. Érdekes, mindig találok benne valami jó olvasnivalót, és persze a divatanyag is szuper. Főleg azért, mert általában elérhető árú ruhákat ajánlanak, melyek a lakóhelyemen is megvehetek, nem kell értük felutaznom Budapestre. A divatfotók általában kétszer nyolc oldalon vannak, az egyik a magyar, a másik pedig a külföldi fotózás. Mindenhol feltüntetik, a ruhák milyen márkájúak, a hazainál az árat is. Az amerikainál pedig egy oldalon összegyűjtik azokat a holmikat, amik hasonlóak a fotókon szereplőkhöz, és itthon beszerezhetőek.
Szuper ajándékok szoktak hozzá lenni, pl. márciusban egy nagy lakktáska volt, áprilisban szájfény, pirosító és körömlakk, minden júliusban pedig bikini. Az ára 700 Ft, ha van nagyobb ajándék, akkor 1000. A travel size pedig 350 Ft, ehhez nem jár ajándék.
Az összes többi témát is nézve, szerintem a Cosmopolitan a legjobb újság!=)

A másik kedvencem a Glamour, bár ezt nem annyira szeretem, mint a Cosmót. Kevesebb a szöveg, több a kép, egyáltalán, a Glamour inkább style-fashion témában erős, a többi nekem egy kicsit elnagyoltnak tűnik, de nem rosszak. Viszont a divatanyag több, talán profibb is. Csinálnak kifutós koppintásokat, rengeteg összeállítást, támogatják a nemzetközileg is ismert magyar modelleket. Gyönyörű sminkeket, hajakat lestem el innen. Az egyetlen probléma, hogy szemrebbenés nélkül berakják a hatvanezer forintos felsőket, a tizenötezres szemhéjpúdereket, és hasonló termékeket. Rendben, hogy márkás, meg jó minőségű, de sajnos az ilyeneket az átlag nő nem tudja megfizetni. Azért találhatóak persze elérhető áron is szép cuccok.
A Glamour a szezonok elején mellékel mindig Trendbibliát, ami szuper, nagy segítségemre van, illetve apróbb ajándékok is szoktak lenni néha. Az ára 385 Ft.
A Cosmo és a Glamour tehát az én két kedvenc magazinom. Remélem, meghoztam a kedveteket egy kis olvasásra. =) A következő részben az Elle és a Vogue magazin kerül bemutatásra.
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése