2010. augusztus 25., szerda

Back to school, avagy legyél tökéletes szeptember elsejére!

A tökéletes külső legfontosabb eleme a megfelelő öltözék. A stílusa persze mindenkinek más és más, de én megpróbálok olyan alapdarabokat bemutatni, amit mindenki tud hordani. Ezek ideálisak suliba, és a persze divatosak.

A suliba érdemes kényelmes ruhákat felvenni, főleg, ha tömegközlekedéssel jársz, esetleg hosszú napod lesz. Magas sarkúnál húzz egy határt, és afölött ne viseld tartósan egész nap. 5-6 centit még biztosan hordhatsz. Ennek ellenére inkább sportcipőt, tornacipőt hordj, sokkal kényelmesebb. Ez a Converse tornacipő például sok mindennel kombinálható, de ha nem szereted ezt a fajtát, egy ilyen Nike sportcipő is tökéletes lehet.

A következő egy alapdarab. A farmernadrág. Nem is kérdés. A lehető legtöbbféle stílusú darabokkal lehet kombinálni, megy hozzá a sportos és nőies összeállítás is. Egész évben hordható, és nagyon kényelmes. A legdivatosabb a csőfazon, és az enyhe koptatás. Ezen a Bershka farmeren mindkettő megfigyelhető.


A felsőkről csak annyit, hogy mindig a stílusodhoz legjobban passzoló darabokat hordd. A választék hihetetlenül széles, biztosan találsz kedvedre valókat. Télre jobbak a hosszú ujjúak, de ha nincs annyira hideg, rövidujjút is lehet hordani. A hagyományos pólókon kívül igen divatosak lesznek a kockás ingek is, színtől függetlenül. Mindenképp szerezz be egyet, tornacipővel és farmerrel viselve kényelmes és trendi viselet.

Ha hűvösebbre fordul az idő, szerezz be egy bőrdzsekit. Már írtam arról, mekkora szerepet kap idén ez az alapdarab, tehát több érv nem is kell.
Egy pulóvert is mindenképp vegyél, olyat, ami jó meleg, télen is tudd hordani. Ebből is ezernyi fazon, szín és anyag létezik, találsz biztosan magadnak!

És most jön a legfontosabb. Az iskolatáska. Nagy divattáskát szerintem nem érdemes hordani, mert ezeket a táskákat nem erre tervezték. Vegyél rendes iskolatáskát, ez hosszútávon sokkal jobb! A fazon mindegy: hátizsák, oldaltáska, és bowlingtáska is jó. Utóbbi kettőnél elkerülheted a gerincferdülést, ha reggel egyik, délután másik válladon viszed a táskát, és napközben is váltogatod. A háromféle táskára három példa: egy Nike hátizsák, egy Björn Borg oldaltáska és egy Converse bowlingtáska.

Remélem, segítettem összeállítani egy tökéletes iskolakezdő outfitet! Kívánok mindenkinek sikeres és izgalmas tanévet!
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése