2010. június 16., szerda

hogyan alakítják az öltözködésünket a sorozatok?

Szeretek különféle tévésorozatokat nézni. Pár hete találtam rá a neten a Szex és New Yorkra és a Született feleségekre. Szinte mindennap nézem, van, hogy egyszerre három részt is.
Miután szinte "függő" lettem, érdekelni kezdett, vajon a sorozatok hogyan alakítják nézőik életét, öltözködését.

Egy időben mindenki a dél-amerikai sorozatokat falta. Kissé unalmas darab, ám mindig elővehető, mint a régi jó fehér Converse tornacipő. Adott egy gazdag család, ahol mindenki gyönyörű, az emberek szakítanak és összejönnek, heves érzelmekkel, és a gonosz az utolsó pillanatban mindent tönkretesz. A vége mégis minden jóra fordul.
Az ilyen sorozatok menekülést jelentenek a mindennapokból, hiszen sosem beszélnek arról, hogy a büfés milyen bunkó volt, hogy a villanyszámla megint elviselhetetlenül magas, és hasonlók. Mindenki tip-top, tökéletes sminkkel és hajjal kelnek ki az ágyból.
A szereplők stílusa általában elegáns. Egy konty itt, egy bézs kosztüm ott, némi bronzosító, feltűnő rúzs, és bárki nézhet isteni Fernandók és Rodrigók szívének gyönyörű csábítójának!

A Szex és New York-ban a lányok mindig fantasztikus ruhákat viselnek. Ez már kissé életszerűbb sorozat, már csak a lányokat foglalkozató kérdések miatt is. A sorozatból tippeket kaphatsz a szingli léthez és a párkapcsolathoz is, vicces és tanulságos formában. És egy életre beleszeretsz Manolo Blahnik cipőibe. =)
Mind a négyüknek rá jellemző stílusa van. Charlotte franciásan elegáns, Miranda igazán üzletasszonyos, Samantha szexi, Carrie pedig...egyedi. Ez a legjobb szó. Szerintem a miniruha áll neki a legjobban. Egy világoskék, ezüstösen fénylő koktélruha, ezüst cipő és táska, romantikus hullámok, finom, ezüstös smink, és már várhatod is Mr. Biget a bárpultnál!

A krimisorozatok állítólag javítják a logikus gondolkozást. Tehát ha alaposan odafigyelsz a részletekre, te is "nyomozol", a mindennapokban is javul ez a készséged, jobban észreveszed az összefüggéseket.
Egy sportosabb, kekiszínű, répanacis-inges összeállítást bolondíts meg az új platform magassarkúddal, egy retro napszemüveggel és egy bőrtáskával, és elkérik a személyidet...meg a telefonszámodat is!

Jó móka néha a kedvenc karaktered bőrébe bújni. Ilyenkor teljesen kicserélődsz belsőleg és külsőleg-de csak egy napra. Játssz el ezzel párszor, de azért maradj önmagad! A te stílusod csakis a tiéd!=)

Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése