2010. május 24., hétfő

hogy lehet a kifutós ruhákat "felvinni" az utcára?

Ez az a kérdés, ami rengeteg divatrajongó embert foglalkoztat. A legegyszerűbb az lenne, ha bemennél a márkaboltba, megvennéd a neked tetsző szettet mindenestül, majd felvennéd és elmennél benne ide vagy oda.
A gond csak az, hogy ezt csak kevesen tehetik meg maguknak, mert ugye ezek a cuccok elég drágák. Viszont ha ügyes vagy, a kedvenc üzleteid segítségével le tudod másolni azt, ami neked tetszik. Mutatom, hogyan!Például itt ez a szett a Burberrytől. Először is nézd meg alaposan, valójában miből is áll? Egy húzott-fodros halványrózsaszín miniszoknya, egy bézs deréköv, egy halványlila, 3/4-es, fodros felső, bézs platformszandál. Így már egyszerűbb, nem igaz?Így kezdj el keresgélni az üzletekben. Én a neten tettem ugyanezt, és sikerült hasonló, bár nem ilyen halvány színú darabokat találnom. Ilyen copy-szettet állítottam össze:
A szoknya rózsaszín, merev taft övrésszel, így akár az övet el is hagyhatod, ha a topot betűröd a szoknyába. Felsőből nem találtam olyat, mint a képen, de a szín, az megvan. Egyébként a felső, az öv és a szoknya H&M, a szandál pedig Zara. Ezek elég könnyen elérhető márkák, jó minőségűek, és az áruk sem annyira vészes. Időről időre fogok bemutatni ilyen copy-szetteket! Addig is viszlát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése