2015. június 10., szerda

Szerdai inspiráció #15

Az elmúlt hét a nyár intenzívebb szervezéséről, munkáról és tanulásról szólt. Holnap nyelvvizsgázom olaszból, csak hogy ne unatkozzak =D, remélem, jól fog sikerülni, egész tanévben készültünk rá. Érkezett jópár tesztelnivaló újdonság is, hamarosan olvashattok róluk. =) Hétvégén voltunk strandon a lányokkal, talán barnultam egy kicsit (már nem világítok annyira), mindenesetre nagyon jó volt minden tennivalót és ilyesmit félretéve lazítani egész nap.


Kezdjük is a válogatást az egyik legkiválóbb kánikularuhával, az overallal. Merész és különleges ez a mélyen kivágott, hippis hatású, fehér darab, kell hozzá egyfajta stílus és kisugárzás, hogy igazán ragyogjon bene az ember. Nappalra és estére egyaránt el tudom képzelni, a nyaralás kedvenc ruhája válhat belőle.


Külföldön egyre nagyobb teret hódít a bralet, ami valamiféle átmenet a melltartó és a crop top között: általában laza felsővel viselik, és pont az a lényege, hogy látszódjon. Egyelőre nem tudom hova tenni ezt a trendet, szerintem könnyebb kinézni nevetségesen vagy közönségesen, mint ízlésesen.


Huhúúú ez mennyire tetszik! Bár a kimonót én mellőzném mondjuk 25 fok fölött, de egyébként jöhet teljes egészében.


Natalie Dormer, womancrush a Trónok harca második évada óta. Van valami ebben a nőben, ami megfogja az embert, nem találom klasszikus szépségnek, inkább távolságtartó, amolyan felette áll mindennek-típus, de szerintem nagyon szép.


Nyugis csendélet, a cicát kérem!=)


Ha a Trónok harca romantikus vígjáték vagy Disney-mese lenne, akkor ők ketten lennének a főszereplők. =D Kíváncsi vagyok, a következő évadban tud-e a Myrcella-Trystane páros igazi power couple lenni, vagy egyáltalán mit alkotnak, mert lehet, hogy ez az évad sokkoló és látványos, de hogy a dorne-i szál kivitelezése óriási mellélövés, az biztos.


Egyszerű bögre, egyszerű kávé, ha jól látom, stégen elfogyasztva. Semmi csicsa, semmi szirup, csak így, egyszerűen. Balatoni nyaralást (avagy Sound utáni éledezést =D) vizionálok hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése