2015. június 1., hétfő

NOTD - Matte White

A fehér lakkok több éves szerelmeim, különösen nyáron szeretem fehérre festeni a körmeimet. Mindenhez passzol, friss, kifinomult, ugyanakkor feltűnő: imádom a fehér körmöket! Nem csoda tehát, hogy a másik Avon Magic Effects lakk, amit kipróbálhattam, egy matt fehér darab volt. Lássuk, hogy vált be!


Lelövöm a poént, sajnos nem nyűgözött le annyira, mint vártam. =( A csomagolása szokásos Avon, az ecset nem túl széles, lehetne vele jól dolgozni, de a lakk állaga miatt ez kifejezetten nehéz. Nagyon sűrűnek találom, nem terül szépen és mivel nagyon gyorsan lemattul, a hibákat nehéz kijavítani. A fedése átlagos, két-három réteg mindenképp kell neki, hogy viselhető legyen a végeredmény. Mivel matt lakkról van szó, fedőlakknak is mattot érdemes használni, de ha nincs ilyen otthon, alaplakkal szinte kötelező megnövelni a tartósságát, ugyanis ebben sem olyan erős, minden rásegítés nélkül két nap után elkezdett pattogni, pedig nem tettem ki extra igénybevételnek. Egyébként három-négy napig szép, körbelül akkor kezd fényesedni a felület.
Igazán akartam szeretni ezt a lakkot, de a nehéz kezelhetőség miatt kétlem, hogy hamar elő fog kerülni, mivel nem szeretek sokat pepecselni a körömlakkozással.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése