2015. március 3., kedd

Februári kedvencek

A február rövid, de annál eseménydúsabb hónap volt: az elején nagyrészt szalagavató próbákkal töltöttük, elküldtem az egyetemi felvételi jelentkezést, és a végére bőven kijutott tanulásból is. Közben voltam OKTV-n és bővült a nyári programjaim száma. Ami a kedvenceimet illeti, nem hoztam sokat, nagyrészt a jól bevált termékeimet használtam, de azért felbukkan néhány újdonság is.


Kezdjük ezzel a zseniális Taft hajlakkal, ami a szalagavatós frizurámat szombat déltől vasárnap hajnali négyig (!!!) vállalható állapotban tartotta. A hajamról tudni kell, hogy nehezen formázható, ezért itthon nem is próbálkozom vele. Ebből következik, hogy hajformázó szerek tekintetében teljesen analfabéta vagyok. Mikor megvettem ezt a lakkot, csupán két dolgot vettem figyelembe: egyrészt a márka ismert és közkedvelt, másrészt a lakk a legnagyobb, 5-ös erősségű. Az illata határozottan férfias, de hamar elillan, cserébe tényleg extratartóssá teszi a frizurát. Nem lesz napi használatban, de alkalmanként jól jön, bátran tudom ajánlani, ha hasonló típusú a hajatok, mint az enyém, de mégis szeretnétek tartós frizurát.

A hónap közepén nem volt a legjobb állapotban a bőröm, aminek kezelésére házilag készített kávés-teafaolajos arcradírt, elkendőzésére pedig a jól bevált Max Factor Facefinity alapozót vetettem be. Már sokszor írtam erről az alapozóról, imádom töretlenül. Sajnos a végét járja már, úgyhogy a legközelebbi Glamour-napokon megveszem az utánpótlást.


Tőlem szokatlan módon két natúrabb színű rúzs lopta be magát a szívembe februárban. Bizony, a nude trend engem is behálózott. Az NYC Sugar Plum rúzsa elég régi, de számomra nagyon kedves darab, vöröses-barnás-természetes szín, évek óta a kedvencem. A Rival de Loop Young Nude Breeze rúzsát a szalagavatóra vettem, mert mindenképp nude színt szerettem volna viselni. Fényes finisű, kellemesen jól fed, a tartóssága közepes, a maga 400 forintos árával abszolút jó vételnek tartom és azóta is szívesen használom.


A szokásos körömlakkjaimhoz kettő csatlakozott februárban: az Oriflame aranycsillámos lila Amethyst-je nagyon különleges és szép lakk, ugyan a lemosásával alaposan meg kell küzdeni. A korallos-rózsaszínes Kiko lakk már a nyarat idézi, az utóbbi napok verőfényes időjárása nyomán vettem elő a dobozból, öröm volt ránézni a körmeimre, mikor ezzel voltak kifestve.


A szalagavatómra kaptam ezt a füstkvarc függőt, amit azóta minden héten viselek. Az ásványból készült függők újabban nagyon megtetszettek, így nem csoda, hogy ezt is imádom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése