2014. április 29., kedd

Miket olvastam mostanában? #4 - Trónok harcát!

Először megpróbáltam spoilermentesen megírni ezt a bejegyzést, de nem ment. Haladok a Tűz és Jég dala sorozattal, a második és a harmadik kötetet néhány hét alatt, gyors egymásutánban olvastam el, ma kezdtem a negyediket. Eszméletlenül tetszik még mindig, imádom, hogy mikor már azt hiszi az ember, minden rendben, történik valami, ami alaposan felkavarja az állóvizet. A bejegyzésben alaposan spoilerezek, vigyázat!


2014. április 21., hétfő

Easter Nails

Remélem, mindenkinek jól telt a Húsvét, jutott idő pihenésre, finomságokra és amire szerettetek volna. Mivel megvan a német osztályozóm 91%-kal és nem kell szóbeliznem, szerencsére a kikapcsolódásnak tudtam áldozni az időm nagy részét a szünetben, amire már szükségem volt. Nagyon sokat olvasok, már a Kardok vihara felénél járok, szerdáig szerintem ki is olvasom az egészet. Az eat clean elv háttérbe szorult a sonka-tojás-sós kalács kombó mellett, az isteni sütikről nem is beszélve... De ünnepnapokon belefér.=) Nem volt nagy vendégeskedés vagy egyéb kiöltözős alkalom, viszont a körmeimet húsvéti színekbe öltöztettem.

2014. április 17., csütörtök

Teszt - Garnier Olajmentes BB krém

Nemrég szuper akció volt a Rossmannban: bármilyen Garnier BB krém vásárlása esetén Garnier micellás vizet adtak ajándékba. Mivel pont kifutottam hétköznapi alapozóból, győzött a kíváncsiságom, és vettem egy kevert bőrre való krémet. Igazából az motivált, hogy régóta motoszkált a fejemben a micellás víz kipróbálásának gondolata, az akció adta meg a végső lökést. Nemsokára a vízről is beszámolok, ma azonban a BB krém van terítéken.

2014. április 14., hétfő

Outfit - Farewell Party


A hétvégén sikerült kipihennem az előző napok fáradalmait, már csak a holnapi német osztályozó választ el a majdnem egy hétnyi pihenéstől: jön a tavaszi szünet! Addig is megmutatom a csütörtöki búcsúesti szettemet.
Karácsonykor már viseltem ezt a ruhát, nagyon szeretem, ezúttal nagy nyaklánccal és balerinacipővel tettem picit lazábbá az összképet. A fotózással nagy szerencsénk volt, ugyanis amint bejöttünk, elkezdett szakadni az eső, mintha dézsából öntötték volna, de estére már elállt, amikor a városban voltunk. A búcsúestet a suliban kezdtünk, német és magyar részről különféle műsorok voltak, valamint állóbüfé sok-sok finomsággal. Ezután bementünk a városba megmutatni a németeknek a pezsgő, hamisítatlan, győri, csütörtök esti életet, tetszett nekik.=D Beültünk ide-oda, vízipipáztunk, nagyon jól éreztük magunkat.=)
Az egész hétről szerintem csak a szünetben érkezik bejegyzés, mert egyrészt rengeteg feldolgozásra váró képem van, másoktól is el kell kérnem néhány fotót, másrészt annyi mondanivalóm van vele kapcsolatban, hogy muszáj picit rendszereznem a gondolataimat.

2014. április 8., kedd

Outfit - Alone Together


A héten minden nap pörgök, ugyanis itt vannak a német cserediákok és folyamatosan programokat csinálunk nekik. Ezek a képek Sopronban készültek, vasárnap oda vittük a családi napon a lányt, de azóta voltunk vásárolni, bowlingozni és ma squash-olni, ami egyébként iszonyúan megtetszett, máskor is menni fogok szerintem és talán egy ütőbe is befektetek... Na mindegy, a lényeg, hogy nagyon sűrűek a napjaink, rendesen el is fáradok a végére. A lány egyébként nagyon cuki, tökre bírom. Egymás közt angolul beszélgetünk, szóban angolból sokkal jobb vagyok és többet is beszélünk, mint ősszel, ha valami programon vagyunk a többiekkel, akkor pedig németül. Jól érezzük magunkat egymással, minden napra jut valami, holnap mondjuk pont nem lesz semmi extra, mert Pestre mennek kirándulni. A hétvégén vagy a jövő hét folyamán tervezek egy hosszú, képes-szöveges posztot erről a csereprogramról és az élményeimről vendéglátóként.
A szettről: egyszerű, kényelmes, tökéletes városnézéshez. Az új balerinacipő továbbra is szerelem, a farmereimet pedig a jó idő közeledtével szívesen hordom felhajtva. A felsőt nagyon szeretem, és a kérdéseket megelőzendő, egy mosómedve van rajta.=D
Megyek is, a héten próbálok még jelentkezni!

2014. április 4., péntek

Outfit - Closer To The Edge


Ma nagyon laza napom volt, összesen három órám volt, úgyhogy ehhez illő egyszerű és kényelmes szettet választottam csupa alapdarabokból. Tegnap ráleltem a tökéletes fekete balerinacipőre, imádom már most és végtelen variációban el tudom képzelni, akár nappali, akár esti témáról van szó. A blogon is sokat fogjátok látni!
Mostanában eléggé felpörögtek az események, holnap jön a német lány, akinél voltam októberben. Izgatottan várjuk a cserediákjainkat a többiekkel, már szerveztünk egy csomó király programot. Délután érkeznek, este, ha minden igaz, beülünk a kedvenc helyünkre beszélgetni, vasárnap, a családi napon Sopronba megyünk, tervezünk bowlingozást, squash-t... Hétköznap maximum suli után egy kávéra szoktam elmenni, az összes going out péntek estére vagy egy szombati mozira korlátozódik, furi, de egyben tök jó lesz hétköznap is kimozdulni. Arra gondoltam, mivel szerettétek A hétvégém képekben posztot, és a hetet amúgy is végigfotóznám, készítek egy képes összefoglalót róla. Remélem, jól sikerül minden, és Evelin jól fogja érezni magát nálunk.=)

2014. április 2., szerda

Első Oriflame - tapasztalatok!

Az Oriflame egészen mostanáig kimaradt az életemből néhány ajándék tusfürdő és testápoló kivételével, de néhány hete belém bújt a kisördög, kértem egy katalógust és ahogy az lenni szokott, rendeltem is pár dolgot, amikről egy gyors posztban be is számolnék. Ma mindent kipróbáltam, gyors első benyomások következnek!

2014. április 1., kedd

Beszámoló - Miss International Hungary első előválogató

Majdnem két hete szombaton a gyönyörű Buddha Bar Hotelben került megrendezésre a Miss International Hungary első előválogatója, ahol mint blogger vettem részt. Izgatottan fogadtam el a szervezők felkérését, ugyanis nagyon szeretem a kulisszák mögül figyelni a hasonló eseményeket.